novi iskaz

Obrat u slučaju Danke Ilić: Ovo će ili zakomplicirati ili skroz rasvijetliti priču

26.06.2024 u 16:28

Bionic
Reading

Prije točno tri mjeseca nestala je malena Danka Ilić (2) iz Bora. Tijelo djevojčice još nije pronađeno, a dva radnika borskog 'Vodovoda', S.J. (50) i D.D. (50) osumnjičeni su za ubojstvo

Kako piše Kurir, D.D. je navodno najavio da želi biti ponovno ispitan od strane tužiteljstva. U istrazi koju vodi Više javno tužiteljstvo u Zaječaru, do sada je ispitano 17 svjedoka, a 5. srpnja zakazano je ispitivanje tri nova svjedoka.

Svjedoci koji su ranije ispitani nisu imali saznanja o samom zločinu, a tri nova svjedoka mogla bi pružiti značajne informacije za istragu, rekao je izvor za Kurir.

D.D. je na saslušanju poslije uhićenja priznao da je njegov kolega službenim autom udario Danku. D.D., koji je bio suvozač, osobno ju je unio u vozilo i zadavio rukama, prema vlastitom iskazu. Priznao je tada i da su tijelo bacili na deponij, ali i da je tijelo kasnije premješteno.

U Srbiji očekuju da će novi iskaz ili zakomplicirati ili potpuno rasvijetliti slučaj, prenosi Danas.hr.

S.J. je negirao umiješanost u zločin.

U svojstvu svjedoka ranije su ispitani roditelji Danke Ilić, Ivana i Miloš. Oni su rekli kako je majka Ivana toga dana s Dankom i sinom došla u rodno mjesto Banjsko polje. Majka je kćerku na kratko izgubila iz vida, a potom je shvatila da Danke nema. Pozvala je supruga Miloša, a potom je krenula potraga.

'Potajno se nadamo da će nam se Danka, naše sunce malo, od negdje pojaviti. Ali, surova događanja, odnosno realnost da je nemamo tako dugo nas uništavaju svaki dan', rekli je nedavno za medije Dankin otac, piše Kurir.

sve osim nogometa

Učitavanje...