atentat na trumpa

Otkriven identitet žrtve: Vatrogasac je ubijen dok je štitio obitelj

14.07.2024 u 19:22

Bionic
Reading

Guverner Pennsylvanije Josh Shapiro potvrdio je da je muškarac koji je ubijen na subotnjem skupu Corey Comperatore i da se bacio na svoju obitelj kako bi ih zaštitio dok je pucano na bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.

"Upravo sam razgovarao s Coreyjevom suprugom i Coreyjeve dvije kćeri. Corey bio tata. Corey je bio vatrogasac. Corey je išao u crkvu svake nedjelje. Corey je volio svoju zajednicu. Posebno je Corey volio svoju obitelj', kazao je Shapiro koji je opisao Comperatorea kao "gorljivog pristašu bivšeg predsjednika" i rekao da je uzbuđen što je na skupu, javio je CNN.

“Pitao sam Coreyjevu ženu bi li bilo u redu da joj kažem da smo razgovarali. Rekla je da. Također me je zamolila da podijelim sa svima vama da je Corey umro kao heroj,” nastavio je Shapiro. "Corey je skočio na svoju obitelj kako bi ih zaštitio sinoć na ovom skupu", rekao je.

Shapiro je rekao da "svi čelnici moraju smanjiti temperaturu i izdići se iznad retorike pune mržnje koja postoji i tražiti bolju svjetliju budućnost za ovu naciju."