INTENZIVNO

Ovako će izgledati Homefront multiplayer

07.03.2011 u 09:28

Bionic
Reading

Izlazak Homefronta na tržište sve je bliži, a ekipa iz Kaos Studiosa sada nam je predstavila i multiplayer komponentu ovog FPS-a smještenog u blisku budućnost

Homefront je, kao što to već vjerojatno i znate, FPS smješten u blisku budućnost u kojoj Sjeverna Koreja nakon osvajanja Južne Koreje i Japana izvede i uspješnu invaziju na SAD. Nakon nekoliko godina pod apsolutističkom vlašću, američki narod pokreće svoju drugu revoluciju. Izvrsnost priče jamči autor scenarija zaslužan i za scenarij filmskog klasika 'Apocalypse Now', a u kvalitetu same igre moći ćemo se uvjeriti tek po njenom izlasku.

 

Homefront će se na tržištu pojaviti za jedanaest dana, 18. ožujka, a razvojni studio nam je vrijeme odlučio skratiti novim foršpanom koji prikazuje prilično intenzivni multiplayer. Isti prikazuje i upotrebu sve sile vozila, od onih kopnenih, pa do zračnih i onih na daljinsko upravljanje.

 

 

Iako je jasno da se Homefront neće moći nositi s ostalim pucačinama u grafici i animacijama, nadamo se da će to nadoknaditi zabavnim i kvalitetnim gameplayem i pričom.