EKSKLUZIVNO!

Počela Diablo 3 beta

01.04.2011 u 11:11

Bionic
Reading

Blizzard Entertainment svojim fanovima je ovog petka priredio veliko iznenađenje

Na oduševljenje svih ljubitelja akcijskih RPG-ova, te skoro potpuno nenadano, Blizzard Entertainment danas je pokrenuo predbilježbe za iščekivani Diablo 3. Za one malo manje informirane, spomenimo da se radi o fantastičnoj kombinaciji 'dungeon crawlinga' i akcije koja je u svoja prošla dva nastavka postigla potpuno zasluženi kultni status.

 

U Diablu 3 igrači će moći zaigrati kao barbar, čarobnica, vještac, lovac na demone i redovnik. Igrači koji će sudjelovati u beti imati će priliku zaigrati ove klase iz prve ruke, što je, vjerujemo - san mnogih 'blizzard fanboysa' koji se trenutačno jamačno tresu od uzbuđenja. Da biste se registrirali za betu i downloadali klijent, morate prvo otići na službeni beta formular. Upute za pristupanje tajnom sajtu saznat ćete na službenom videu za beta-testere koji ćete pronaći ovdje.

 

Prema našim dojmovima (da, već ga igramo), igra izgleda fantastično. Sve dosadašnje najave ni približno ne opisuju užitak i zabavu koju Diablo 3 pruža. Sudeći prema sadašnjem stanju bete, rekli bismo da bi igra mogla izaći još prije hipotetskog 'release datea', odnosno čak krajem ovog ljeta. Mi jedva čekamo.

 

Fantastični Diablo 3