usosio se

'Prestanite slušati internet': Tip izbačen s leta zbog viralne fore za ručnu prtljagu

18.06.2024 u 14:55

Bionic
Reading

'Prestanite slijediti razne 'trikove' s društvenih mreža jer ti savjeti ponekad neće upaliti', tvrdi žena koja je na TikToku objavila snimku situacije iz zračne luke

Naime jednom je čovjeku zabranjen let nakon što je pokušao provući se koristeći 'viralni trik' za pakiranje prtljage.

Putnik u međunarodnoj zračnoj luci Orlando pomislio je da bi mogao prevariti sustav pa se pojavio na check-inu s jastučnicom u ruci. Pokušavajući zaobići pravila za ručnu prtljagu, napunio ju je svojim stvarima i tvrdio da se radi o jastuku.

Korisnica @natashaorganic snimila je komunikaciju između putnika i osoblja zrakoplovne tvrtke. Dokumentirala je njihovu svađu sve dok se nije pojavila policija i otpratila nesuđenog putnika do izlaza iz zračne luke.

Na snimci je vidljivo da putnik razgovara sa zrakoplovnim službenikom u narančastom prometnom prsluku. Glasovi su im prigušeni pa je teško dešifrirati što su točno rekli.

Trikovi s društvenih mreža ne pale

'Prestanite dopuštati da vam ove stranice društvenih medija daju savjete i trikove jer ponekad neće upaliti, u redu?' rekla je tiktokerica. 'Ovaj tip pokušavao je progurati u avion jastučnicu punu odjeće i drugih predmeta tvrdeći da je to samo obična jastučnica.'

Istaknula je da je bilo očito da putnik nije ponio samo jastučnicu ili običan jastuk. Štoviše, ponuđena mu je mogućnost da plati odgovarajuću naknadu za dodatnu ručnu prtljagu, ali je on to odbio. Međutim pred kraj videa čuje se kako govori da je spreman platiti. Nažalost po njega, bilo je prekasno za prihvaćanje te opcije.

'Čekao je sve dok nisu zatvorili vrata da kaže: 'U redu, sada ću platiti'', objasnila je Natasha, dodavši: 'A oni su rekli: 'Brate, odmakni se. Dali smo ti priliku, a ti je nisi prihvatio.' I na kraju su pozvali policiju, a čovjek je ispraćen.'

Završila je svoju snimku pozivajući gledatelje da 'prestanu slušati internet'.

Fora s jastučnicom je viralna na TikToku

Nekoliko mjeseci prije ovog incidenta fora s jastučnicama postala je viralna na TikToku, pozivajući putnike da je natrpaju odjećom kako bi izbjegli plaćanje naknade za ručnu prtljagu.

Na Redditu su anonimni korisnici upozorili druge da ne isprobavaju taj trik, ističući da poznaju ljude koji se nisu izvukli s time.

'Ne znam. U SFO-u su nam gospođe na ulazu rekle da moramo staviti jastuke u torbe', priznala je jedna osoba dok je druga rekla: 'Mislim da niskobudžetne zračne kompanije smatraju jastuk osobnim predmetom. Slažem se s nošenjem puno odjeće i guranjem stvari u jaknu kao isprobanom i ispravnom metodom.'

sve osim nogometa

Učitavanje...