velika zagušenja

Prometni kaos u Sesvetama: Blokirane prometnice, stvorile se kilometarske kolone

15.07.2024 u 11:33

Bionic
Reading

Stvorile su se kilometarske kolone od Sesveta sve do Dupca. Blokirane su i sve druge obližnje prometnice budući se na njih prelijeva promet. Svi istočni ulazi u Zagreb također su zagušeni, a velike su gužve i na istočnom dijelu zagrebačke obilaznice

'U Sesvetama je ogromna gužva, sve stoji zbog ovih radova na Zagrebačkoj. Kolona je duga i nekoliko kilometara, a nama je vozač busa otvorio vrata da idemo pješke tako da sad ljudi šeću do Dupca', ispričala je čitateljica za Večernji list.

Radovi asfaltiranja trebali bi trajati cijeli ovaj mjesec.

Do ponedjeljka 29. srpnja do 04:00 sata bit će otežan promet, a za vrijeme radova promet će se odvijati suženim dijelom kolnika u smjeru istok-zapad i obrnuto, i to jednim prometnim trakom, a u nekim će smjerovima biti onemogućen. Zabranjeno će biti prometovanje iz Zagrebačke ceste u Ulicu kneza Branimira i obratno, kao i iz smjera Zagrebačke prema Brestovečkoj ulici u smjeru zapad-sjever i sjever-istok.

'Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja, predlažemo sljedeće obilazne pravce: - iz smjera istok: Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska avenija – Heinzelova – Ulica kneza Branimira i obratno, a iz smjera zapad: Dubrava – R. Škrnjuga – Ulica kneza Branimira – Aleja Javora – Platana – Čulinečka – Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog – Zagrebačka', poručili su iz Grada.