POKRENUTA CCC MREŽA

Radio 101 od danas se može čuti i u Osijeku

10.01.2013 u 18:39

Bionic
Reading

Croatian City Combi (CCC) nova je radijska mreža koju čine zagrebački Radio 101, riječki Domaći radio, Hit radio iz Sinja i karlovačka Radio Mrežnica. Za razliku od ostalih nacionalnih radijskih mreža koje su vlasnički i programski povezane, CCC će biti, kako je rekao Thomas Thimme, vlasnik Stojedinice, povezan samo marketinški

'Sve radijske postaje ostaju vlasnički i programski neovisne. Zajednički cilj nam je privući što veći broj oglašivača i pokriti što veći broj slušatelja', istaknuo je Thimme.

Najveći dio teritorija Hrvatske pokrivat će 101 koji je danas od HAKOM-a dobio dozvolu za pojačanje signala, pa će se tako u budućnosti moći slušati putem radijske frekvencije i u Osijeku. Sinjski radio pokriva splitsko područje i neke srednjodalmatinske otoke, dok Domaći radio zaokružuje šire područje Rijeke.

'Na ovaj način u ovo vrijeme krize i manje tvrtke će imati priliku oglašavati se na nacionalnoj razini. Trideset sekundi reklame umjesto 700 kuna plaćat će se na CCC mreži 360 kuna, što je skoro upola manje', rekao je Thimme i dodao da je CCC u ovoj fazi već nadmašio pokrivenost koju ima Totalna FM mreža.

Croatia CityCombi