KANTRIDA (20, MAXTV)

Rijeka na Cibaliju - tko će prema vrhu?

29.10.2011 u 09:07

Bionic
Reading

Posljednju subotnju utakmicu u večernjem terminu (20 sati) odigrat će nogometaši Rijeke i Cibalije. Susret na Kantridi bit će u izravnom prijenosu na MAXtv-u (Arenasport)

Na travnjak stadiona Kantride istrčat će momčadi koje na ljestvici MAXtv prve lige imaju po 16 bodova, a atmosferu su poboljšale nedavnim prolaskom u četvrfinale Kupa. I Rijeka i Cibalia ostvarili su minimalne pobjede od 1:0 protiv Intera, odnosno Rudeša.

Vremena za slavlje nema, jer u oba tabora smatraju da im je mjesto u gornjem dijelu ljestvice. Za to im je potrebna pobjeda u njihovu današnjem ogledu, a optimistične najave stižu i s jedne i s druge strane.

'Očekuje nas strahovito teška utakmica, ali ako ćemo imati pristup kao u zadnjim utakmicama, Vinkovčani nemaju što tražiti na Kantridi', poručili su iz Rijeke.

Posljednji njihov sraz na Kvarneru završio je bez pogodaka, a ako se zaviri u prošlost, jasno je da je statistika na strani domaće družine. Naime, od 23 utakmice na Kantridi, Rijeka je slavila u njih 13, a Cibalia tek u četiri (šest remija).

'Rijeka je dobra, ali može se tamo igrati. U gostima smo osvojili sedam bodova, a taj učinak sigurno možemo povećati. Sigurno je da nas ne očekuje lagan posao', jasni su u Cibaliji.

Spomenimo da je HNK Rijeka omogućila svim pripadnicama ljepšeg spola besplatan upad povodom humanitarne kampanje protiv raka dojke 'Sve za nju'.