general protiv ministra

Rojs oštro opleo po Anušiću: Mene uspoređuje sa Srbima, on je ništarija

02.08.2024 u 20:56

Bionic
Reading

Na svečanom prijemu povodom obilježavanja godišnjice vojne operacije 'Oluja', na Pantovčak su pozvani ratni zapovjednici, a među njima i umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs, koji je žestoko napao ministra obrane Ivana Anušića

'Večeras sam došao na poziv vrhovnog zapovjednika i predsjednika svih Hrvata Zorana Milanovića. Za ponedjeljak sam dobio poziv iz Ministarstva obrane, ali odbio sam poziv zato što svake godine nas bacaju rep po rep, iza sebe. Razni političari, dezerteri, oni koji nisu bili tada kada je trebalo biti u obrani Hrvatske. Prošle godine smo bili u osmom redu. Ne želim da me ponižavaju. Ove godine iz dišpeta neću ići', rekao je Rojs RTL-ovoj novinarki Ani Mlinarić. Komentirao je i ministra obrane Ivana Anušića.

'Krstičević i Kotromanović, moji ratne kolege, su svemirski brod za sadašnjeg ministra Anušića. Povrijedile su me poruke koje šalje portalima. Za mene je napisao da sam udbaš, da koliko sam ja general, toliko da je on Srbin. Mene uspoređivati sa Srbima... On je za mene onda smeće i ništarija. Vraćam isto mjerom', poručio je Rojs.

  • +21
Ivan Anušić u Zemuniku Izvor: Pixsell / Autor: Šime Zelić