čelnik domovinskog pokreta

Škoro pozitivan na koronavirus: 'Razvio sam blage simptome'

28.10.2020 u 15:09

Bionic
Reading

Saborski zastupnik i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro objavio je u srijedu da je pozitivan na Covid-19, te kako ima blage simptome bolesti. 'Razvio sam blage simptome, pridržavam se liječničkih uputa i očekujem brz oporavak', objavio je Škoro na Facebooku te zahvalio svima na brizi

Podsjetio je da je u samoizolaciji od 16. listopada, jer je, na sjednici Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, bio u kontaktu sa zaraženim članom Odbora Frankom Vidovićem (SDP).

'U međuvremenu je ovaj virus potvrđen i kod mene', napisao je Škoro.

Nakon spomenute sjednice, samoizolacija je određena i SDP-ovim Nikši Vukasu i Mišelu Jakšiću te četirima službenicama.

Na toj sjednici bili su i čelnici DORH-a, SOA-e i policije.

Dragi prijatelji, kao što znate u samoizolaciji sam od 16. listopada, jer sam bio u kontaktu s članom Odbora za...

Objavljuje Miroslav ŠkoroSrijeda, 28. listopada 2020.

Predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Hrvatskog sabora na Facebooku je najavio i odlazak u samoizolaciju 16. listopada. U samoizolaciji je trebao biti do 29. listopada.

'Danas poslijepodne mi je javljeno da moram u samoizolaciju do 29. listopada, ako ne razvijem simptome', naveo je tada Škoro.

  • +17
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Napomenuo je da svi sudionici sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost neće morati, kao on, u samoizolaciju, jer 'liječnik tvrdi da se Covid-19 ne širi aerosolno'.

Poručio je da je zbunjen takvim čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana.

'Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući. Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj', poručio je Škoro.