NAPOKON!

Službeno najavljen Grand Theft Auto V!

26.10.2011 u 08:03

Bionic
Reading

Napokon se dogodilo ono o čemu se nagađa već vrlo dugo – Rockstar je i službeno najavio novi GTA

Nakon različitih nagađanja i glasina koje traju već više od godinu dana, Rockstar je napokon na svojim stranicama službeno najavio Grand Theft Auto V.

 

Osim toga nije objavljena ni jedna jedina informacija, osim datuma objave prvoga trailera, a to će se dogoditi – sljedeću srijedu tj. 2. studenog. Ako ste imalo zainterestirani za franšizu (kao što smo, recimo, mi), vjerojatno ćete visiti na sajtu čekajući tren kada će čuveni trailer biti pušten u opticaj. Gdje će se igra dešavati? Tko će biti novi glavni lik? Hoće li se franšiza vratiti u neki od gradova iz prijašnjih nastavaka? Otkriti ćemo iduće srijede.

 

Podsjećamo, posljednji GTA na tržištu se pojavio 2008. godine, a kasnije su izdane i dvije ekspanzije – The Lost And Damned i The Ballad of Gay Tony. Krajem 2008. godine na tržištu se pojavila i verzija za PC koja je nažalost bila katastrofalno optimizirana pa čak i danas mnoga nova računala imaju probleme u pokretanju iste. Što vi mislite? Gdje bi se mogao dešavati novi GTA? I mislite li da će se biti rađen kao konzolaška igra adaptirana za PC ili će dobiti pošteni tretman u obliku respektabilne PC inačice?