'izuzetno ljut'

Srpska premijerka: 'Vučić je bio očajan jer je naše nogometaše prevozio hrvatski avion'

26.06.2024 u 20:03

Bionic
Reading

Bivša premijerka Srbije i sadašnja predsjednica Skupštine Srbije izjavila je da je predsjednik Aleksandar Vučić bio nezadovoljan jer je srpska nogometna reprezentacija na Europsko prvenstvo u Njemačkoj otputovala hrvatskim avionom

"Da, to je istinita priča. Sramota je, Vučić je bio izuzetno ljut. Imamo našu Air Serbiu i svi koristimo tu kompaniju. Kada avion sleti, vidimo Air Serbia i to je naš ponos", rekla je Brnabić tokom gostovanja na Happy TV-u. Takođe je napomenula da se o ovoj temi prethodnih dana nije govorilo kako se pažnja javnosti ne bi skrenula s podrške reprezentaciji.

Brnabić je naglasila da "apsolutno treba utvrditi kako se to dogodilo i tko je odgovoran" za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom, prenosi Nova.rs. Naglasila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je ušao u avion da isprati nogometaše bio očajan zbog toga.

Srpski Telegraf izvještava da je Nogometni savez Srbije poslao nogometaše avionom koji je imao hrvatska obilježja. Srpska reprezentacija je jučer remizirala s Dancima, završivši natjecanje na posljednjem mjestu u skupini sa samo dva osvojena boda.