ODGOVOR NA OPTUŽBE

Štimac: Jedvaju je droga udarila u glavu

15.12.2011 u 21:00

Bionic
Reading

Igor Štimac nije se previše uzbudio zbog velikog intervjua bivšeg suca Miroslava Jedvaja kojega smatra nevjerodostojnim za bilo kakve ozbiljne rasprave

Bivši hrvatski nogometni sudac Miroslav Jedvaj obrušio se na sve koji su krivi za aktualno stanje u hrvatskom nogometu i afere koje ga potresaju, a među ostalima se prisjetio i uloge Igora Štimca u nekim prijašnjim prvenstvima te ga je prozvao kao osobu umiješanu u nečasne radnje te osobu koja ima saznanja o podmićivanju sudaca.

Štimca nije previše zabrinuo Jedvajev iskaz, štoviše prisjetio se ne tako davne prošlosti koju je Jedvaj proveo u španjolskom zatvoru gdje je završio zbog umiješanosti u šverc droge.

'Jedvaj previše detaljno govori o nekim detaljima iz prošlosti, poput utakmice u Rijeci u kojoj je navodno pitao suca Feljana i Novaka zašto me nisu isključili, a oni su me isključili u sedmoj minuti jer sam mu opsovao sve po spisku nakon drugog zaleđa. To dovoljno govori o njegovoj vjerodostojnosti, očito je droga utjecala na njegovu glavu', izjavio je Štimac za 24sata.

Nekadašnji pretendent na čelno mjesto HNS-a nedavno je izjavio da je njegova kandidatura prošlo svršeno vrijeme, no nije propustio reći da aktualno vodstvo HNS-a ponovno nelegalno saziva skupštinu na kojoj će promijeniti statut i time ozakoniti odluke koje su donesene mimo važećeg statuta, poput odluke o imenovanju povjerenika u županijskim savezima. To je po Štimcu samo nastavak negativnosti u HNS-u kojima bi već jednom netko trebao stati na kraj.