ODLAZI ODMAH ILI NA LJETO?

Sve riješeno, Radošević u četvrtak potpisuje za Napoli?

23.01.2013 u 17:58

Bionic
Reading

Ako je vjerovati najavama iz talijanskih medija, Josip Radošević bi u četvrtak trebao potpisati ugovor s Napolijem. Talijani najavljuju kako je riječ o mladom i nadarenom igraču koji želi igrati isključivo u Italiji.

Talijanski mediji najavili su danas kako će Josip Radošević u četvrtak potpisati petogodišnji ugovor s Napolijem. Jedini detalj koji još uvijek nije poznat je hoće li se Radošević u Italiju preseliti odmah ili za šest mjeseci koje bi proveo u Splitu i pomogao Hajduku da osvoji kup.

Iz Hajduka nema službene potvrde transfera, od koga bi Splićani trebali utržiti dva i pol do tri milijuna eura, dok bi Radošević u sljedećih pet sezona zarađivao između 400 i 600 tisuća eura godišnje. No vrjednije od zarađenog novca bit će mu iskustvo igranja s zvijezdama poput Cavanija, Hamšika, Pandeva…

Što se priprema Hajduka u Turskoj tiče, priključio se momčadi Goran Blažević, koji je zaliječio stopalo, no u Split se vratio kapetan Mario Maloča, koga i dalje muči palac, zbog koga je krajem jesenskog dijela sezone primao blokade. Bol se vratila, pa je Hajdukova liječnička služba odlučila da je bolje da reprezentativnog stopera vrate u Split, gdje će imati odgovarajuću liječničku skrb.

Također je i službeno potvrđeno kako će Hajdukov protivnik na proslavi 102. rođendana na Poljudu 9. veljače biti NK Olimpija iz Ljubljane. Iako je u kombinacijama bijelih bio Šahtar, te još neka atraktivna europska imena, u ovome ih terminu nije bilo moguće dovesti, pa je izbor pao na Ljubljančane.