GAMEREPORT

The Last of Us rezultati nagradnjače

28.06.2013 u 15:33

Bionic
Reading

Pitate se tko je bio najbolji i najmaštovitiji? Mislite da spadate u uži izbor čitatelja koji su dobili priliku osvojiti kopiju The Last of Us za PS3? SAZNAJTE OVDJE

Prošla su dva tjedna od objave naše nagradnjače i moramo priznati kako smo impresionirani. Bilo je ovdje puno epskih opisa radnog dana jedne zombi gljive, našla se pokoja pjesmica, a dobar dio komentara mogao je završiti pod cenzurom. Međutim, nakon mukotrpnog pregleda svih vaših komentara, žiri je uspio pronaći najbolji komentar koji je, eto, odnio nagradu...a to je kopija The Last of Us za Playstation 3.

 

Prvi kandidat za nagradu bio je mlinarich18 sa svojim detaljnim opisom svakodnevice jednog mutiranog zombija...koji je usput i gljiva:

"Prvo pustio bi bradu i zamotao na glavi klobuk tkaninom tako da ličim na Sulejmana Gljivičanstvenog. Umjesto pršutinga, popularizirao bi šampinjoning, a sa Grdovićem bi pjevo po svadbama i pio bevandu. Osnovao bi političku stranku HNGS (Hrvatska Narodna Gljivičarska Stranka), a kada bi se smanjile ambicije vezano za politiku (tj. kad bi se natuko lovice), kupio bi Gamereport i svi bi mi bili moje gljive podanici. Živili bi u miru, skladu i blagostanju sa puno super recenzija! Pjesmuljak za kraj: Možda i nisam gljiva bitna, Ali sam zato otrovna i sitna. Ko i Krešo volim daščane splavi, Jer sam se na njima vozio ko mali. Gamereportove recenzije su uvijek bajne, Odmah bi igrao igricu i levele sjajne! Treba pohvaliti i Infomark dobri, Jer nemaju u novčaniku kobri. :)"

 

Drugi, nešto drukčiji bio je baratheveggie sa sljedećim kratkim sastavkom:

"Budući da sam izgubio svoj vid koji je zamijenjen, super-pojačanim osjetilom sluha, zaposlio bih se u SUVAGu i nastavio proganjati svoj logopedski zanat pomažući djeci s govornim poremećajima radi osobnog blagostanja. Ovo je naravno samo krinka, kako bih doma radio u laboratoriju u kojem izmišljam posebnu vrstu spora koja bi ubila sve bankare, političare, pravnike, i ine zanatlije, pritom oslobađajući svijet od zla, korupcije, materijalizma, vladavine novca, gladi i siromaštva. Nakon što se sve odvije po mom planu, ljudi bi me prozvali svojim prorokom, vladarom i spasiteljem, no ja bih titulu dbio i nastavio se baviti logopedijom, živeći skromnim životom u kojem mi je najveća nagrada ozareno dijete kada nauči govoriti "r" kako treba. Kada umrem, na grobu će pisati haiku: "jedna gljiva svojom ljubavi načini proljeće..."

 

Treći kandidat bio je "kulinarski" ultraboss mosthatededits sa:

"Bacio bih se na picu, da siru dodam svoju gljivicu."

 

 

Međutim, ultimativni pobjednik i dobitnik nagrade je naviposa sa kratkim i jasnim:

"Pokušao bih kao što su to i pokušavali ostali ljudi-gljive: pobjeći od Jacquesa Houdeka!"

Svaka čast, mladi gospodine. Uspjeli ste nas na glas nasmijati... :D

 

Dobitnik će biti kontaktiran sa strane Gamereporta tijekom idućih 48 sati, kako bi aranžirali predaju nagrade - PS3 kopije Naughty Dogovog The Last of Us. Zahvaljujemo SVIMA koji su sudjelovali, te im želimo više sreće drugi put!