IPAK MALO NEMIRA

Torcida se u Zelini sukobila s policijom, a ne Boysima

28.11.2012 u 08:07

Bionic
Reading

Iako je većina medija u prvi trenutak prenijela vijest kako je u Zelini nakon utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog Kupa između istoimenog domaćina i Hajduka došlo do obračuna Torcide i BBB-a, tako nešto se nije dogodilo. Incidenta je bilo, ali između policije i navijača Hajduka

Kako prenosi dalmacijanews.com nije bilo nikakve 'sačekuše' od strane BBB-a, već su se navijači Hajduka nakon utakmice u Zelini sukobili s policijom.

'Nije bilo nikakvog sukoba s Bad blue boysima, kada se svi naši pripadnici vrate doma izaći ćemo u javnost s priopćenjem koje se odnosi na nezakonito postupanje policije', kazao je za dalmacijanews.com tajnik Torcide Petar Vidović.

Kako neslužbeno isti medij doznaje, nekolicina navijača Hajduka je nakon završetka utakmice otišla u navedeni kafić, gdje su zajedno s navijačima Zeline, u prijateljskoj atmosferi, odlučili popiti piće. Ubrzo u kafić dolaze pripadnici interventne policije koji na silu i bez razloga tjeraju navijače Hajduka van objekta. Naravno torcidaši su se pobunili zbog takve reakcije, a pridružili su im se i lokalni navijači Zeline. Epilog cijele priče je desetak privedenih navijača Hajduka i nekoliko mještana Zeline.