PRESUDNI GLASOVI

Trump: Ovaj čovjek mora odmah dobiti zaštitu Tajne službe!

15.07.2024 u 18:32

Bionic
Reading

Bivši američki predsjednik i kandidat republikanaca za predstojeće predsjedničke izbore Donald Trump rekao je da Roberta F Kennedyja, koji se na predsjedničkim izborima natječe kao nezavisni kandidat, treba štititi tajna služba

U objavi na Truth Social napisao je: 'U svjetlu onoga što se danas događa u svijetu, vjerujem da je imperativ da Robert F. Kennedy Jr. dobije zaštitu Tajne službe - odmah. S obzirom na povijest obitelji Kennedy, ovo je očito ispravna stvar!'.

Robert F. Kennedy Jr., nećak bivšeg američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, suprotstavit će se Trumpu i demokratskom kandidatu, aktualnom predsjedniku Joeu Bidenu, na izborima u studenome. Relevantne ankete znatno variraju oko njegovih izgleda, pokazujući da bi mogao osvojiti od četiri do čak 15 posto glasova na izborima u studenom.

Nedavno je otkriven zanimljiv detalj u Kennedyjevoj biografiji, zahvaljujući dokumentima iz njegove brakorazvodne parnice s drugom suprugom Mary Richardson Kennedy. Nakon što je New York Times napisao da je Kennedy imao parazita u mozgu prije više od desetljeća, njegova kampanja objasnila je da se on od tada oporavio.

Kennedy je puno putovao 'Afrikom, Južnom Amerikom i Azijom dok je bio ekološki aktivist, a na jednoj od tih lokacija pokupio je parazita', rekla je njegova glasnogovornica Stefanie Spear agenciji Reuters. 'Problem je riješen prije više od 10 godina te je on snažnog fizičkog i mentalnog zdravlja', dodala je.

Times je pisao kako je Kennedyju liječnik rekao za abnormalnost na njegovom skenu mozga 'uzrokovanu crvom koji je ušao u njegov mozak, pojeo njegov djelić, a potom umro'.

Predsjednički kandidat tim je podatkom pokušao dokazati da je njegova sposobnost zarađivanja umanjenja zbog kognitivnih problema. Mary Richardson Kennedy ubila se 2021. godine, dok su se ona i Kennedy borili za skrbništvo nad četvero djece.