i dalje promjenjivo

Jučer tuča, a što donosi vikend? Kiša ne posustaje, evo gdje najavljuju oborine

03.05.2024 u 09:01

Bionic
Reading

Snažno nevrijeme praćeno sitnom tučom i obilnom kišom u četvrtak poslije podne pogodilo je Slavonski Brod. Prognostičari Državnog hidrometereološkog zavoda (DHMZ) za danas, petak, najavljuju promjenjljivo vrijeme, a evo što prognoziraju za vikend

Promjenljivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 15 do 20 °C, prognoziraju u DHMZ-u za petak.

Za početak vikenda, odnosno u subotu navode kako će se nastaviti promjenjljivo vrijeme dok će u drugom dijelu dana biti sve više sunčanih razdoblja.

'Povremene kiše bit će uglavnom u unutrašnjosti, osobito u Gorskoj Hrvatskoj, ali lokalni poslijepodnevni pljuskovi mogući su i gdjegod na obali. Vjetar većinom slab, na istoku Hrvatske i na Jadranu i umjeren sjeverozapadni. Najniža temperatura između 7 i 12, na Jadranu od 10 do 14, a najviša dnevna od 17 do 22 °C', prognoziraju za subotu.

  • +36
Nevrijeme u Slavonskom Brodu: Tuča i velike količine oborina poplavile ceste Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL
sve osim nogometa

Učitavanje...