MOBITEL DIPLOMACIJA

U sendviču između Plenkovića i kraljice Letizije Frka Petešić snimao selfie sa španjolskim kraljem

26.07.2024 u 20:49

Bionic
Reading

Organizatori Olimpijskih igara donijeli su odluku smjestiti hrvatsku političku delegaciju sastavljenu od premijera Andreja Plenkovića i njegovog šefa kabineta Zvonimira Frke Petešića pored španjolskog kralja Felipea i kraljice Letizije

Snimatelji agencije Abaca ulovili su Frku Petešića u pomalo neobičnoj gesti koja odudara od strogog protokola kakav je svojstven kraljevskim dvorima. Na fotografijama naime vidimo Frku Petešića kako snima selfie sa španjolskim kraljem, a prizor se još bolje vidi na fotografiji agencije Belga.

U fotografiranju im se nisu priključili premijer Plenković, koji sjedi zdesna Frki Petešiću, kao niti kraljica Letizija koja pak sjedi s lijeve strane kralja Felipea.

Ako ništa, Frka Petešić ulovio je trenutak kad je stala kiša koja na mahove pada u Parizu cijeli dan, pa su akteri fotografije, ali i selfieja, privremeno skinuli kabanice.

  • +3
Andrej Plenković, Zvonimir Frka Petešić, kralj Felipe i kraljica Letizia na otvorenju Olimpijskih igara Izvor: Profimedia / Autor: Niviere Paris 2024/ABACA/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia