UZ NOVI TRAILER

Ubisoft najavio limitirano izdanje Assassin's Creeda 3

03.07.2012 u 11:42

Bionic
Reading

Ubisoft je povodom Dana nezavisnosti u SAD-u objavio trailer kojim se odaje počast borbi za nezavisnost koja će biti i u fokusu događanja nadolazećeg Assassin's Creeda 3

Do izlaska Assassin's Creeda 3 ostalo je tek još nekoliko mjeseci, a Ubisoft je odlučio iskoristiti američki Dan nezavisnosti za još malo promocije te objavio trailer ispunjen in-game scenama te dirljivom izvedbom 'Amazing Grace'. Usporedno s tim, objavljeni su i detalji 'Limited Edition'-a, edicije koja će sadržavati izmijenjenu zastavu SAD-a s logom franšize, 10 inča visoku statuu Connora i metalni dio za vaš omiljeni remen. I naravno – igru. Sve to za cijenu od 120 američkih dolara.

 

U ponudi će biti i nešto manje luksuzno 'Deluxe' izdanje koje će sadržavati 'George Washington's true story' knjižicu, tri dodatne single-player misije, dva dodatna odijela za Connora te soundtrack. Deluxe izdanje stajati će 65 američkih dolara.

 

 

Igra će se na tržištu pojaviti 30. listopada i to za PlayStation 3 i Xbox 360 te 23. studenog za PC. U pripremi je i verzija za Wii U, no njen datum izlaska još uvijek je nepoznat.