točno u podne

Upravo je započelo lansiranje GTA Online

01.10.2013 u 12:10

Bionic
Reading

Multiplayer komponenta jedne od najuspješnijih igara u povijesti gaminga postaje dostupna danas

Rockstar je objavio da će oko 12 sati danas vlasnici GTA V na PlayStationu 3 i Xboxu 360 primiti manji update za igru koji će im omogućiti pristup  GTA Online, multiplayeru za koji Rockstar tvrdi da će biti cjelina potpuno neovisna o GTA V. S obzirom na popularnost igre i veliki broj zainteresiranih igrača, Rockstar očekuje značajne probleme, iako su kroz proteklo razdoblje kupili ogromnu količinu servera kako bi sve prošlo što bezbolnije.

 

 

Radnja Onlinea smještena je nekoliko mjeseci prije radnje u GTA V te će se odvijati u istom settingu i to će zapravo biti sve poveznice s GTA V. Igrač će se u gradu nalaziti s još 15 igrača s kojima će moći surađivati, ratovati ili ih pak u potpunosti ignorirati. Na sreću, prikupljena imovina svakog igrača biti će zaštićena, što znači da će stanovi i primjerice automobili koje je netko skupio biti neuništivi u na njihovom imanju.

 

 

Podsjećamo, Grand Theft Auto V već igraju milijuni igrača s obzirom da je igra u prva tri dana prodaje zaradila čak milijardu dolara. S obzirom na kvalitetu 'petice', uopće ne sumnjamo u kvalitetu GTA Online, koji je besplatan za sva vlasnike GTA V.