OPTIMIZAM U HAJDUKU

Vršajević: Dobar rad će nam se vratiti u prvenstvu

28.01.2013 u 08:40

Bionic
Reading

Avdija Vršajević pokazao je igrama u prvom dijelu sezone kako je s pravom proglašen najvećim pojačanjem Hajduka. Splićani su u njemu pronašli kvalitetno rješenje za desni bok, a u budućnosti očekuju i zaradu od transfera BiH reprezentativca u inozemstvo.

'Kad sam došao u Split isprva je bilo teško, no sada je već lakše, navikao sam se i drago mi je da sam došao u Split i da su svi, a pogotovo naši navijači zadovoljni mojim igrama i rezultatima koje postižemo' kazao je Vršajević, koji se nada da će nastavkom dobrih igrača u proljeće učvrstiti i poziciju u reprezentaciji.

'Drago mi je da sam opet na popisu izbornika Sušića i nadam se da ću dobrim igrama opravdati povjerenje koje mi ukazuje' vjeruje Vršajević, koji se osvrnuo i na prvi dio priprema Hajduka. 'U Međugorju smo više radili na tjelesnoj pripremi, sada se u Turskoj više radi na uigravanju.

Mislim da možemo biti zadovoljni svime, osim onim porazom protiv WAC-a, koji je došao zato jer smo naivno primili dva bezvezna gola. Bili smo uvjerljivi na svim ostalim utakmicama, momci su dali sve od sebe i zadovoljni smo postignutim rezultatima iako oni u ovom trenutku nisu u prvom planu.

Sada je važnije da se mi dobro pripremimo i uigramo, a rezultati bi trebali doći kasnije, kad to bude važno, u prvenstvu i kupu' pojašnjava Vršajević, koji je optimističan pred početak drugog dijela prvenstva. Ipak, ne želi se istrčavati s prognozama. 'Radimo maksimalno, no nismo momčad koja može reći da će nešto napraviti ili ne. No zato sam siguran da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat na kraju sezone.