UPOZORENJE IZ SPLITA

Vuković: Dobit ćemo, Dinamo ne igra pred toliko publike

18.02.2013 u 13:33

Bionic
Reading

U pobjedi nad Slaven Belupom napadač Hajduka Ivan Vuković upisao je gol i asistenciju, a svoju dobru igru i dobru igru cijele momčadi najavljuje i na nedjeljnom derbiju protiv Dinama

Premda su mnogi izvjestitelji ustvrdili kako je predstava Hajduka u Koprivnici jedna od najboljih ove sezone, ona će biti vrlo brzo zaboravljena jer je već u nedjelju na rasporedu najveći derbi hrvatskog nogometa. Na Poljud stiže Dinamo i mobilizacija je maksimalna.

'Neće nam biti lako, Dinamo je protiv Rijeke odigrao izvrsnu utakmicu i potvrdio svoju snagu. No, ako ih mi pobijedimo u nedjelju primaći ćemo im se i moglo bi prvenstvo opet biti zanimljivo', kaže Vuković i dodaje:

'Ključ derbija je kako ćemo mi nadoknaditi stopere koji nam nedostaju. Jedan od načina je da ih od početka pritisnemo visoko'.

Vuković je zadovoljan dobrim izvedbama Hajduka u zadnjih nekoliko utakmica.

'Osvojili smo turnir u Gabeli, odigrali dobro protiv Olimpije i u Koprivnici. U dobroj smo seriji i nadam se da je možemo nastaviti protiv Dinama. Iskreno, bodom ne bih bio zadovoljan. Uvijek idemo na pobjedu, pa ćemo tako i ovaj put. Tko zna, možda na koncu i budemo zadovoljni bodom, ali u ovom trenutku idemo na sva tri. Bit će pun stadion, odlična atmosfera i to je naša najveća prednost. Dinamo nije navikao igrati pred toliko publike'.

Na Poljudu još uvijek tinja nada da se može anulirati ogromna prednost Dinama. 'Mi smo koncentrirani na našu igru i da osiguramo drugo mjesto, jer su nam konkurenti izuzetno jaki, no nikad se ne zna. Ako pobijedimo u derbiju, razlika će se smanjiti a do kraja prvenstva ima još jako puno utakmica', zaključuje Vuković.