UBISOFT MUTI

Watch Dogs je ružniji nego prije dvije godine

09.03.2014 u 22:34

Bionic
Reading

Prošloga tjedna Ubisoft je napokon objavio datum izlaska dugoočekivanog Watch Dogsa, a odmah se se pojavile i teorije da igra dana izgleda značajno lošije no prije dvije godine, kada je i predstavljena

Watch Dogs po prvi je puta razotkriven 2012. godine i grafički je izgledao zaista fantastično i ispred svog vremena, posebice za open-world naslov. Nešto kasnije objavljen je i PlayStation 3 trailer koji je izgledao očajno. Tu su se po prvi puta među gamerima pojavile sumnje u to kako će igra zapravo izgledati na PlayStationu 3 i Xboxu 360.

 

One se ponavljaju i danas, samo nekoliko dana nakon što je Ubisoft objavio najnoviji trailer i najavio da igra (napokon) na police trgovina dolazi u svibnju. Jedan gamer odlučio je izravno usporediti ono što smo mogli vidjeti prije dvije godine i ono što se prezentira danas. Iako se ne radi o usporedbi istih scena, i više je nego vidljivo da igra danas zaista izgleda lošije nego prije dvije godine.

 

 

Naravno, to jest samo grafika i na kraju će jedino biti važan gameplay, no kroz dvije godine bi grafika trebala napredovati, a ne nazadovati, zar ne?