U ŠPANJOLSKOJ

Evo po čemu je božićna čestitka kraljevske obitelji drugačija od ostalih

14.12.2018 u 14:57

Bionic
Reading

Kao i svake godine, i ove su kraljevske obitelji pripremile posebne čestitke kojima će čestitati nadolazeće blagdane, a koja, osim posebne poruke, ima i fotografiju svake obitelji posebno. Tako su Meghan Markle i princ Harry na svoju prvu božićnu čestitku odlučili staviti fotografiju s vjenčanja, dok je španjolska kraljevska obitelj objavila jednu s posljednjeg fotosessiona

Tradicionalne božićne čestitke kraljevskih obitelji napokon su ugledale svjetlo dana. I dok su princ Harry i Meghan Markle na svoju čestitku odlučili staviti crno-bijelu fotografiju s vjenčanja, na kojoj poziraju okrenuti leđima fotografu Chrisu Allertonu, gledajući vatromet njima u čast.

Posebnu čestitku napravili su i članovi španjolske kraljevske obitelji, kralj Felipe i kraljica Letizia s kćerima, 13-godišnjom princezom Leonor i 11-godišnjom princezom Sofijom. Četveročlana obitelj snimljena je tijekom planinarenja, dok se iza njih proteže pogled koji ostavlja bez riječi. Osim standardne čestitke na kojoj piše 'Sretan Božić i Nova godina', svi su se osobno potpisali.

Inače, ova fotografija ima i poseban značaj zato što je to bio prvi posjet buduće španjolske vladarice, princeze Leonor, španjolskoj automnoj zajednici Asturiji, smještenoj na obali Biskajskog zaljeva, budući da je njezina službena titula princeza od Asturije.

Osim toga, od prijašnjih se čestitki razlikuje i po tome što su se do sada na njima nalazili nacrtani portreti članova kraljevske obitelji, stoga je ovo zapravo korak naprijed za popularne Španjolce.

  • +19
Španjolska kraljevska obitelj na uskrsnoj misi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia