SRETNA I PONOSNA MAJKA

Diplomirao sin Lise Kudrow, s kojim je zvijezda 'Prijatelja' bila trudna u četvrtoj sezoni serije

17.05.2021 u 18:17

Bionic
Reading

Sin zvijezde 'Prijatelja', 23-godišnji Julian, diplomirao je na Sveučilištu južne Kalifornije (USC), a sretna majka Lisa Kudrow vijest je podijelila na društvenim mrežama

'Sretna, ponosna, SRETNA. I malo plakanja. Od mene, ne njega... @juls_magewls', napisla je Kudrow uz fotografiju na kojoj grli sina odjevenog u diplomsku haljinu i kapu.

Kudrow je Juliana dobila sa suprugom Michaelom Sternom (63), s kojim se vjenčala u svibnju 1995. godine. Zatrudnjela je tijekom snimanja 4. sezone 'Prijatelja', a njezina je trudnoća posala i dijelom radnje serije.

'Nas bi se šestero družili iza kulisa pa bismo rekli: 'U redu, neka bude dobar show, velim te, volim te, volim te, volim te'. Kad sam bila trudna, govorili bi: 'Volim te, volim te – volim te mali Julian!'. Znali smo da je dječak i da će se tako zvati. Tako slatko, uključili su moj mali fetus u druženje', prisjetila se Kudrow 2018. za časopis People.

  • +4
Lisa Kudrow sa sinom Julianom Izvor: Profimedia / Autor: Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno je Kudrow otkrila da je Julian ponovno bio na sninaju, ovoga puta filma 'Friends: The Reunion'.

'Bio je u mogućnosti doći na okupljanje... Nakon toga prišao mi je i rekao: 'Mogu li reći da sam ponosan na tebe?'. To je bila jedna od najemotivnijih stvari koja mi se dogodila', rekla je Kudrow.