promocija filma

Elizabeth Hurley pozirala s bivšim partnerima, no svu pozornost ukrao je njezin sin

09.05.2024 u 14:13

Bionic
Reading

Prelijepa 58-godišnjakinja na promociju svog novog filma stigla je u senzacionalnoj haljini odvažnih proreza

Glumica i manekenka Elizabeth Hurley u srijedu je u zanimljivom društvu stigla na londonsku premijeru svog novog filma 'Strictly Confidential', koji je režirao i napisao njen sin Damian. Naime, ondje je pozirala sa svojim bivšim partnerima Hughom Grantom i Arunom Nayarom.

Prelijepa 58-godišnjakinja blistala je u zelenoj haljini optočenoj šljokicama te hrabrog asimetričnog izreza koji je isticao njene obline. Suženje na bočnoj strani haljini naglasilo je vitku liniju glumice, dok je prednji prorez istaknuo vitke noge.

  • +3
Elizabeth Hurley sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: Dave Hogan/Hogan Media/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hurley je ovaj efektan stajling nadopunila srebrnim sandalama s platformom i visokom petom te clutch kvadratnom torbicom i glomaznim sunčanim naočalama.

Na svečanosti je nasmiješeno pozirala s bivšim suprugom Arunom Nayarom, s kojim je bila u braku od 2007. do 2011. godine, no još su veću pozornost privukle fotografije s Hughom Grantom.

Sa slavnim glumcem Hurley je bila u vezi od 1987. do 2000. godine te je par od onda u ostao u iznimno dobrim odnosima. Grant je čak i surađivao na ovom filmu, kojem je najveći doprinos dao upravo 22-godišnji Damian Hurley, Elizabethin jedinac rođen u vezi s producentom Steveom Bingom.

'Često razgovaramo. Još uvijek je on ona osoba kojoj se obraćam za savjet o scenarijima. Iako je vrlo sretno oženjen i ima petero djece, a i ja sam jako zadovoljna svojim životom, on ostaje taj kojeg tražim poslovne savjete', rekla je glumica o odnosu s Grantom 2020. u razgovoru za People.

Za mladog Damiana ovo je prvi projekt svjetskih razmjera, a nije skrivao sreću što je u njemu nastupila upravo slavna majka.

'Majka mi je obećala da će nastupiti u mom prvom filmu. Ostala je dosljedna riječi te ostavila sve projekte kako bi stigla na Karibe i snimila ovaj film', rekao je 22-godišnjak koji iznimno nalikuje majci.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Elizabeth su upitali i o scenama seksa, koje je upravo njen sin pisao i režirao.

'Iako su izazovne, nema golotinje. Nitko ne pokazuje intimne dijelove tijela i nikome nije bilo nelagodno snimiti ove scene', poručila je glumica.