ZA SVAKU POHVALU

Obitelj Anje Šovagović Despot slavi: Glumica objavila važnu vijest

26.04.2018 u 19:18

Bionic
Reading

Poznata glumica u siječnju je otvorila svoj Instagram profil. Na njemu Anja Šovagović Despot uglavnom objavljuje fotografije iz svog poslovnog dijela života, a nerijetko pokaže i dijeliće privatnog. Danas se pohvalila s velikim i važnim događajem za njezinu obitelj. Njezina kćer Ana danas je diplomirala

Ponosna mama sa svojim pratiteljima na Instagramu nije mogla ne podijeliti sretnu vijest uz fotografiju svoje kćeri. 'I druga diploma je pala! Nakon engleskog jezika i književnosti, moja ljepotica upravo je diplomirala i francuski jezik i književnost s ocjenom 5!', napisala je Anja Šovagović Despot.

Osim što je vrhunska studentica, 24-godišnja kći Anje Šovagović Despot i Dragana Despota članica je akademskog zbora Concordia discors, a prije nekoliko godina s mamom je snimila duet te nastupila na jednom domaćem glazbenom festivalu. Intenzivno se bavi i crtanjem, a radi i crtane filmove. Osim Ane, glumački par ima i 17-godišnjeg sina Josipa.

'Muž i ja inzistiramo na obrazovanju i učenju djece. Moj tata je govorio: ‘Ako ne znaš do 18. što ćeš sa sobom, nisi se trebao ni roditi’. Okrutna izjava, ali do 18. svakako valja inzistirati na usisavanju znanja', izjavila je ranije Anja Šovagović Despot.

  • +5
Anja Šovagović Despot Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić