kao DRUGI ČOVJEK

Šarmer iz 'MasterChefa': Isplivale fotografije Melkiora Bašića na kojima ćete ga jedva prepoznati

22.04.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Pojavljivanjem u showu Nove TV je preko noći je postao miljenik žena, a svaki njegov potez i dalje se prati s velikim zanimanjem. Prije nekoliko dana mnoge je iznenadio odlukom o napuštanju popularne kulinarske emisije zbog drugih poslovnih obaveza kojima se mora posvetiti

Melkioru Bašiću 'MasterChef' je bilo prvo televizijsko iskustvo. Posebnu naklonost stekao je kod ženskog dijela publike, a na račun izgleda i šarma stizali su brojni komplimenti.

Nije skrivao kako je prije showa izgledao i dosta drugačije. Imao je i problema s kilograma (manje je imao problema zbog samokontrole, a više zbog nedaća sa zdravljem, no danas, kako je izjavio, 'ne razmišlja o tome kako izgleda'.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Nekad je imalo drugačiji imidž kada je imao više kose, a sada je u fokusu javnosti fotografija iz tog razdoblja koju je na svom profilu na Instagramu objavio Melkiorov brat koji je također chef.

'Još se nisam naviknuo na to da me ljudi prepoznaju na cesti, u kafiću, dućanu… Mislim da ni neću tako skoro, ali sve to ide u rok službe, reklo bi se', rekao je za tportal kad je stigao u 'MasterChef'. Podsjetimo, odrastao je uz oca, uglednog chefa Silvia Belužića, a kroz dvanaestogodišnji rad u uglednoj konzultantskoj tvrtki naučio je sve tajne vrhunskoga kulinarstva.

Svoja radna iskustva stjecao u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu, i to ne samo kao chef već i kao savjetnik za prehranu te kao instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane. Kad je riječ o njegovom privatnom životu, od 2021. godine je u braku sa samozatajnom Andreom.

  • +3
Melkior Bašić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX