pjesma za uši

Rika prekrasnog Alfa Romea 33 Stradale: Ovako zvuči twin-turbo V6 motor s preko 620 KS

02.08.2024 u 14:36

Bionic
Reading

Jedinstvena paralela s elegantnim, harmoničnim i sofisticiranim melodijama klasične glazbe. Prepoznatljiv zvuk Alfa Romea, soundtrack snage i preciznosti, rezultat mehaničkog majstorstva i talijanske strasti

Svi oni koji su imali priliku vidjeti prototip novog Alfa Romea 33 Stradale izbliza mogli su se diviti njegovom jedinstvenom dizajnu, nastalom na osnovu modela 33 Stradale iz 1967. Ipak, dosad širi krug ljudi nije mogao čuti i kako zvuči rika iz njegovog twin-turbo V6 motora snage preko 620 KS.

Gotovo godinu dana nakon predstavljanja u muzeju Arese, inženjerski tim Alfa Romea usredotočio se na dinamičan razvoj Fuoriserie, ograničenog izdanja u samo 33 primjerka. Ova limitirana serija ima dvostruku ambiciju ponuditi izvrsne performanse na stazi, bez kompromisa u udobnosti i jednostavnost korištenja, uključujući i za svakodnevnu vožnju.

Tijekom dinamičkih testova snimljen je zvuk motora koji je sada dostupan na službenim kanalima društvenih medija marke, uz reprodukciju kao paralelu s elegantnim, harmoničnim i sofisticiranim melodijama klasične glazbe. Prepoznatljiv zvuk Alfa Romea, soundtrack snage i preciznosti, rezultat je mehaničkog majstorstva i talijanske strasti.

  • +24
Alfa Romeo 33 Stradale triumfirao na 'Concorso di Eleganza di Villa d'Este' Izvor: Promo fotografije / Autor: LUCA DANILO ORSI

U međuvremenu se nastavlja međunarodna turneja stilskog modela koji je već sudjelovao u najvećim automobilističkim događajima diljem svijeta od svog debija 30. kolovoza 2023.

Među njima je i Villa d'Este Concours d'Élégance, gdje je osvojio željnu nagradu 'Design Concept Award' i nedavno, debi posebno izrađenog automobila na javnom događaju osim u Italiji na Goodwood Festivalu brzine u Engleskoj u srpnju.