TRŽIŠTE RADA

Spremni ste na promjenu posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

08.08.2024 u 13:25

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Vinarija BRIČ D.O.O u slovenskoj Istri u Parku prirode Dragonja predstavlja iznimnu vinsku priču te zapošljava na poziciji: Podrumar(m/ž). Opis posla podrazumijeva izvođenje zadataka u vremenu berbe, pretoka i drugih enoloških postupaka, vođenje tipizacije vina, flaširanje i pakiranje boca te nadzor i razvoj produkta. Nude ti osiguran smještaj, naknadu troška prijevoza, dodatak za topli obrok, božićnicu i regres. Požuri i pošalji prijavu do 18. kolovoza.

BOREL LIFT d.o.o., koji djeluje na tržištima Hrvatske i Europe gdje postiže iznimne rezultate u proizvodnji dizala (liftova) u potrazi je za Operaterom na savijačici limova / Operaterom na fiber laseru za rezanje limova (m/ž). Nude ti stimulativna primanja, naknadu za prijevoz, obuku i uvođenje u posao, božićnicu, regres, jednosmjenski rad te poticajno i ugodno radno okruženje. Ako si motiviran/a i spreman/na na učenje prijavi se do 25. kolovoza.

Monting d.o.o., renomirana tvrtka s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom u izgradnji i održavanju postrojenja i objekata za energetski sektor, zapošljava na poziciji: Električar (m/ž) / Electrician (m/f). Bit ćeš zadužen/a za montažu, servis, održavanje i ugradnju električnih instalacija i aparata te popravak trafostanica i sredstava rada u proizvodnom pogonu ili na gradilištu. Ponuda uključuje ugovor na neodređeno, mjesečne neoporezive primitke, božićnicu, uskrsnicu i regres. Prijavi se najkasnije do 15. kolovoza.

OPTOPHARM d.o.o. (VISION CENTER OCULARIA) primjer je dugogodišnjeg poslovanja i tradicije. U potrazi su za Optičarom / Optometristom (m/ž) koji će pružati kvalitetnu uslugu klijentima prilikom određivanja dioptrije i uzimanje mjera za ugradnju progresivnih naočalnih leća. Poslodavac ti nudi rad u dvije smjene, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te ugodno i pozitivno radno okruženje. Ako imaš prethodno radno iskustvo u optici, proaktivna si i komunikativna osoba, pošalji svoju prijavu najkasnije do 12. kolovoza.

GLS General Logistics Systems Croatia pruža pouzdanu, sigurnu i transparentnu uslugu prikupa i dostave paketa te zapošljava na poziciji Marketing Coordinator (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju praćenje, istraživanje i analizu marketinških trendova tržišta i ciljanih skupina u svrhu kreiranja marketinške strategije, istraživanje potencijala novih usluga te suradnju s vanjskim dobavljačima i agencijama. Ponuda uključuje klizno radno vrijeme, božićnicu, regres, dodatke za putne troškove i prehranu te mogućnost razvoja postojećih i usvajanja novih vještina. Požuri i prijavi se do 16. kolovoza.