MOJPOSAO

Traže se komercijalisti, trgovci, vozači i računovođe

13.08.2015 u 09:15

Bionic
Reading

Provjerite novu ponudu poslova, ažurirajte životopis i molbu i pošaljite prijavu!

Tvrtka Alca bavi se uslugama prodaje i logistike koje se kroje prema željama i potrebama njihovih partnera. Robu dostavljaju na više od 12.000 prodajnih mjesta. Kako bi još bolje odgovorili na potrebe klijenata te i dalje bili efikasni u poslovanju, otvorili su dva radna mjesta. Ukoliko ste zainteresirani za poziciju komercijalist, poželjno je da imate tri godine radnog iskustva te poznajete tehnike prodaje. Radno mjesto se odnosi na Osijek. Za poziciju vozač potrebno je posjedovanje vozačke dozvole C kategorije i digitalne kartice, a mjesto rada je Sveta Helena.

Tvrtka Connecto Mare nudi priliku za zaposlenje za čak 12 kandidata na poslovima administracije i prodaje. Glavno poslovanje tvrtke temelji se na ponudi usluga prijevoza u cijeloj Hrvatskoj, bilo s osobnim automobilima ili autobusima. Tvrtka je aktivna i u Austriji i Švicarskoj, a dodatna djelatnost firme obuhvaća usluge ugostiteljstva i agencijskog poslovanja za smještaj. Ukoliko ste zainteresirani za posao, prijaviti se možete putem linka u oglasu. Od kandidata se očekuje aktivno sudjelovanje u procesu prodaje te održavanje redovitih kontakata s postojećim kupcima, a mjesto rada je Split.

Vodeći svjetski proizvođač strojeva za preradu aluminija, PVC-a i industrijskih profila, tvrtka Elumatec, traži direktora. Centrala tvrtke je u Njemačkoj te posjeduje 50 kćerki firmi diljem svijeta. Idealan kandidat za ovu poziciju je osoba koja ima iskustvo u proizvodnji i prodaji u građevinskoj branši, ima iskustva u vođenju firme te poznaje engleski ili njemački jezik. Pošaljite prijavu putem linka.

RALU logistika je tvrtka koja se bavi pružanjem usluga transporta, skladištenja, skladišnih operacija i distribucije robe na području Europe, s posebnim fokusom na područje jugoistočne Europe. Uz skladišne prostore u Rijeci, Splitu i Slavonskom Brodu, posjeduje vlastiti informatizirani skladišni centar u Rugvici. Zbog širenja poslovanja otvorene su dvije pozicije: voditelj računovodstva i voditelj kontrolinga. Detalje o poslovima pročitajte u oglasima i što prije pošaljite svoju prijavu!

Tvrtka Meritus plus, profesionalni call centar koji za velike tvrtke prodaje proizvode i usluge, zapošljava veći broj djelatnika na području Splita i Zagreba. Ukoliko ste komunikativni i izrazito ljubazni te imate razvijene prodajne vještine i iskustvo rada u ovom području, radno mjesto agenta u call centru je za vas! Pošaljite prijavu putem linka.

Nedostaju li vam određena znanja i vještine za navedene oglase ili za posao koji želite raditi? Sprječava li vas to da se prijavite za svoj posao iz snova i u konačnici ga dobijete? Ukoliko ste spremni ulagati u nova znanja, pogledajte ponudu edukacija na portalu EduCentar i upišite dugo željeni tečaj, prekvalifikaciju ili seminar s popustom. Ulaganje u obrazovanje uvijek je dobra investicija!