MojPosao

Tražite posao? Ovi poslodavci nude rješenje!

06.05.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

Tvrtka Virtus se bavi izvođenjem instalacija grijanja, vodovodnih instalacija, ventilacije, klimatizacije, različitim vrstama zavarivanja, izvođenje električnih instalacija te postavljanjem keramike pretežito na njemačkom i austrijskom tržištu. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, zapošljavaju Montera centralnog grijanja i vodovoda (m/ž), s minimalno 1 godinom radnog iskustva. Prednost imaju kandidati koji poznaju njemački jezik, a na oglas se možeš prijaviti do 19. svibnja.

PRO-KLIMA d.o.o. vodeći regionalni proizvođač klimatizacijske tehnologije, svjetski je orijentirana tvrtka koja uspješno prati sve vodeće tržišne trendove i posjeduje vrhunsko tehnološko znanje. Tvrtka zapošljava Servisera klima komora-frigorista (m/ž), a novim kolegama nude plaću po dogovoru, plaćen prekovremeni rad i dnevnice za rad na objektima, dodatne edukacije te mobilni uređaj i laptop. Svoj životopis im možeš poslati do 17. svibnja.

Slastičarnica Vincek kontinuiranim ulaganjem u svoju proizvodnju, prodajna mjesta i zaposlenike postala je vodeći slastičarski brend u Hrvatskoj. U potrazi su za Slastičarima (m/ž),a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s iskustvom rada u slastičarnici i/ili pekari, koji se mogu pohvaliti visokom razinom motivacije za posao, pouzdanošću, predanošću i odgovornošću u radu. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 12. svibnja.

Restoran SUBWAY® Arena Centar traži spretne kolege/ice za tim koji će im se pridružiti na poziciji Subway Sandwich Artist (m/ž). Posao se sastoji od komunikacije s kupcima, pripreme različitih sendviča, wrapova i salata s kvalitetnim i svježim namirnicama, rukovanja novcem i kasom te odgovornosti za čistoću restorana. Zauzvrat ti nude fleksibilno radno vrijeme, 2 slobodna dana u tjednu, bonuse za ispunjenje ciljeva, 4 tjedna godišnjeg odmora i koješta drugo! U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 7. svibnja.

Oni su globalni lider u kreiranju pouzdanih rješenja za pristup fizičkim i digitalnim mjestima. Svakodnevno pomažu milijardama ljudi iz cijelog svijeta da se osjećaju sigurno, a sada traže tvoju pomoć! Oni su Assa Abloy i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Area Sales Representative (m/ž). Zauzvrat ti nude uzbudljiv posao u velikoj međunarodnoj grupi, odlične kolege koji su uvijek spremni pomoći i nove izazove svaki dan! Svoj životopis im pošalji do 10. svibnja.