TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Izdvojili smo nekoliko oglasa, ima odličnih prilika

16.05.2024 u 13:58

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Tvrtka Telefutura, najveći maloprodajni lanac Telemach telekomunikacijskih usluga u RH, zapošljava Voditelja računovodstva (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine iskustva na voditeljskoj poziciji, a zauzvrat ti nude mogućnost daljnjih edukacija i usavršavanja, rad u uigranom računovodstvenom timu, konkurentna primanja te dodatne nematerijalne benefite. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 2. lipnja.

Obožavaš kozmetiku koja ima pozitivan utjecaj na svijet u kojem živiš, društvena si osoba i voliš raditi s ljudima? Savršeno ćeš se uklopiti u tim tvrtke LUSH manufaktura! Trenutno zapošljavaju na pozicijama: Djelatnik za rad u proizvodnji kozmetike (m/ž) i Skladištar-rukovatelj viličarem (m/ž). Očekuju te mjesečni bonusi, naknada za topli obrok, mogućnost dodatne zarade, 50% popusta u LUSH trgovinama, mogućnost napredovanja, pozitivan pristup poslu i zaposlenicima te rad u međunarodnom okruženju. Prijave primaju do 25. svibnja.

AVC Zagreb, dio AVC grupe s 30-godišnjim iskustvom u sistem integraciji i jedan od najvećih audio video sistem integratora u regiji, zapošljava na radnom mjestu: Bravar/Instalater mehaničkih konstrukcija (m/ž). Nude ti mogućnost učenja uz vrlo iskusan tim, stimulativna primanja, rad s atraktivnim i vodećim svjetskim A/V tehnologijama i brendovima, prigodne isplate (regres i božićnica) i koješta drugo. Javi im se do 24. svibnja.

U Bluesunu žive Mediteran. On je njihova inspiracija i način života, a zaposlenici najveća snaga i energija koja ih pokreće. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Kućni majstor (m/ž). Zašto odabrati Bluesun? Nude ti rad u dinamičnom, inovativnom i poticajnom kolektivu, profesionalni razvoj i usavršavanje uz mnoge stručne edukacije, uvođenje u posao pri zapošljavanju, mogućnost ulaska u mjeru stalni sezonac nakon sezone, osiguran smještaj i prehranu te brojne druge pogodnosti. Svoj životopis im pošalji do 20. svibnja.