TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Velike tvrtke zapošljavaju, provjerili smo što nude

22.08.2024 u 10:50

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

HANZA MEDIA d.o.o., vodeća hrvatska medijska kuća koja u svom portfelju ima troje dnevnih novina, petnaest magazina i više od deset digitalnih medijskih platformi, zapošljava Novinara (m/ž) u redakciji Jutarnjeg lista. Ponuda uključuje upoznavanje svih procesa rada u novinskoj redakciji, dinamičan posao, mogućnost učenja i stjecanja radnog iskustva te zanimljive i izazovne radne zadatke. Ako imaš određeno novinarsko iskustvo i interesira te život Zagreba, prijavi se do 19. rujna.

Krempel Croatia d.o.o. vodeći je internacionalni proizvođač elektro-izolacijskih materijala, kompozita i dijelova u industrijama energetike, mobilnosti i proizvodnje. Trenutno zapošljavaju Operatera na stroju za rezanje (m/ž) za poslove rukovanja strojeva i nadzor rada strojeva te montaže i demontaže alata. Nude ti rad u internacionalnoj i strukturiranoj tvrtki, kompetitivan kompenzacijski paket te obuku i uvođenje u rad u postojećim pogonima u inozemstvu u trajanju 1-2 mjeseca. Prijavi se najkasnije do 30. kolovoza.

SELK d.d., tvrtka sa sjedištem u Kutini, koja u svojstvu podizvođača za TDK grupu proizvodi cijeli niz visokorazvijenih elektroničkih komponenti s primarnim fokusom na ICT, energetiku i automobilsku industriju, zapošljava Stručnjaka zaštite zdravlja i sigurnosti na radu - Koordinatora za kemikalije (m/ž) koji će biti odgovoran za sigurno upravljanje kemikalijama. Nude ti konkurentnu plaću i mogućnost napredovanja u dinamičnom radnom okruženju te priliku za stjecanje novih znanja i vještina. Pošalji prijavu najkasnije do 30. kolovoza.

Blitz-CineStar d.o.o., najveće i vodeće društvo za kinoprikazivačke usluge zapošljava na poziciji Kinooperater u projekciji (m/ž). Glavni zadaci će uključivati provjeru ispravnosti video materijala, konvertiranje video materijala u DCP format i provjeru filmova za novi kino tjedan. Nude ti kompetitivna primanja, ugodno i poticajno radno okruženje, uvođenje u posao, božićnicu i mogućnost profesionalnog napredovanja. Ako si zainteresiran, pošalji svoju prijavu do 26. kolovoza.

Heidelberg Materials Beton Hrvatska d.o.o. članica je jedne od vodećih svjetskih grupacija u proizvodnji građevnog materijala te je u potrazi za novim Fakturistom (m/ž). Glavni zadaci će uključuju kreiranje izlaznih računa za beton i prateće usluge, kreiranje i unos cjenika, knjiženje izvoda i izrada mjesečnih usklađenja vezanih uz fakturiranje. Ponuda uključuje naknadu troškova za prijevoz i topli obrok, božićnicu, uskrsnicu i regres te pozitivno radno okruženje. Pošalji prijavu do 27. kolovoza.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao.