TRŽIŠTE RADA

Žudite za promjenom posla? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

19.09.2024 u 13:54

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

WOLT SERVICES ZAGREB d.o.o., poznata platforma za dostavu, zapošljava na poziciji Support Associate (m/ž). Na ovom radnom mjestu bit ćeš zadužen/a da korisnici i partneri imaju pozitivno korisničko iskustvo i dobiju potrebnu pomoć u zadanim vremenskim okvirima. Nude ti početnu osnovnu bruto plaću u iznosu od 1129 EUR, naknada za prehranu i javni prijevoz, 5-dnevni radni tjedan, strukturirano mentoriranje, edukacije i timska druženja. Požuri i prijavi se najkasnije do 10 listopada.

HBOR, Hrvatska banka za obnovu i razvitak u potrazi je za Samostalnim stručnim suradnikom za imovinu (m/ž). Glavni zadaci će obuhvaćati administrativne poslove imovine preuzete u zamjenu za nenaplaćena potraživanja te prikupljanje i izradu tehničke dokumentacije imovine. Ponuda uključuje ugovor na neodređeno vrijeme, rad u poticajnom i dinamičnom radnom okruženju te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja. Pošalji svoju prijavu do 26. rujna.

SALES POWER d.o.o. za usluge, vodeća tvrtka u Hrvatskoj za izradu virtualnih šetnji, u potrazi je za Koordinatorom za dogovaranje sastanka (m/ž). Opis posla uključuje komunikaciju s potencijalnim poslovnim klijentima i pružanje usluge virtualne šetnje radi poboljšanja njihovog poslovanja. Nude ti stalan posao, visoke bonuse, božićnicu, uskrsnicu, mogućnost napredovanja, rad s najmodernijim telekomunikacijskim tehnologijama te stalne edukacije i usavršavanja. Požuri i prijavi se do 26. rujna.

United Fiber d.o.o. za telekomunikacijske usluge stvara napredne tehnološke proizvode i usluge te zapošljava Stručnjaka za upravljanje i razvoj fiksne pristupne mreže (m/ž). Glavni poslovi će obuhvaćati vođenje i praćenje procesa izgradnje optičke mreže te naručivanje i koordinaciju isporuke potrebnog materijala i opreme. Ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, naknadu za prijevoz i topli obrok, božićnicu, popust na usluge, edukacije te prijateljsku i timsku atmosferu. Pošalji svoju prijavu najkasnije do 28. rujna.

Hospira Zagreb d.o.o., Pfizer grupa, jedna od najvećih svjetskih farmaceutskih kompanija, u potrazi je za Tehničarom za uzorkovanje (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuju rad u aseptičnom prostoru, uzorkovanje mikrobioloških uvjeta i provjeru fizikalnih parametara u proizvodnji, zaprimanje uzoraka i izdavanje rezultata analize. Ponuda uključuje stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i pozitivnu radnu atmosferu. Prijavi se do 26. rujna.