izgorjela skladišta

Veliki požar u Osijeku lokaliziran, spašena benzinska crpka, šteta se mjeri u milijunima

15.09.2024 u 08:21

Bionic
Reading

Lokaliziran je požar koji je rano jutros izbio u skladištu tvrtke smještene uz osječku južnu obilaznicu, gašenje je u tijeku, a privremeno je zatvoren promet na toj cesti, izvijestili su u nedjelju osječko-baranjska Policijska uprava i osječki vatrogasci

9:06 Zapovjednik osječke Javne vatrogasne postrojbe Goran Ivković rekao je Hini kako je požar lokaliziran, i radi se njegovom potpunom gašenju, što će vjerojatno potrajati tijekom cijelog dana.

  • +6
Požar skladišta u Osijeku Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jvp Grada Osijeka

'Šteta je velika, ali uspjeli smo obraniti benzinsku crpku koja se nalazi u sklopu objekta', kazao je Ivković dodavši kako za sada nema dojava o ozlijeđenima.

9:03 U požaru u Osijeku nema poginulih ni ozlijeđenih osoba, ali je materijalna šteta velika i procjenjuje se na nekoliko milijuna eura, piše Dnevnik.hr.

na južnoj obilaznici

Izgorjelo više skladišta: Fotografije iz zraka pokazuju razmjere katastrofe u Osijeku

Pogledaj galeriju

8:38 Prema dosadašnjim informacijama svjedoka požara, piše 24sata, izgorjela su skladišta Lagermax-a, GLS-a, Tretrade-a, Scuba i još mnogih drugih tvrtki.

  • +16
Požar skladišta u Osijeku Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

8:30 Javna vatrogasna postrojba Osijeka objavila je galeriju fotografija požara.

8:21 Policija je jutros izvijestila da je dojavu za požar skladišta tvrtki uz južnu obilaznicu u Osijeku dobila u 3:06, te da je u tijeku gašenje u kojem sudjeluje 40-ak vatrogasaca Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek i više DVD-a s područja Osijeka s 13 vozila.

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorović

U 4,12 sati zatvoren je promet na državnoj cesti broj 2 (južna obilaznica) u oba smjera od izlaza za Tenju do izlaza „Vinkovačka“ kao i promet Trpimirovom ulicom u smjeru Brijesta.

Svjedokinja je za 24sata rekla da se čula i eksplozija.