TJEDNI HOROSKOP

Bikove očekuje čaroban, a Djevice stresan tjedan

03.03.2014 u 11:21

Bionic
Reading

Zvijezde će unijeti dozu smirenja i sklada u sve znakove Zodijaka. Nekima će to biti poticaj za raščišćavanje odnosa dok će neki dobro raspoloženje iskoristiti za stvaranje novih odnosa. Pročitajte kakve vas avanture čekaju ovaj tjedan

Ovnovima će prvi dio tjedna biti napet i morat će se suzdržati od svađa dok će u drugom dijelu tjedna biti spremniji na komunikaciju. Za Bikove samce ovaj će tjedan biti čaroban, plijenit će pažnju na svakom koraku dok će se u drugom dijelu sve zakomplicirati. Blizanci će unijeti osvježenje u odnose, biti bolje raspoloženi i inicirat će druženje s voljenima. Rakovi će se također zbog boljeg raspoloženja manje svađati i neće ih biti lako izbaciti iz takta.


Lavovi bi se trebali potruditi oko onoga što žele jer ništa ne dolazi servirano na pladnju. Stresan životni ritam udaljit će Djevice od partnera dok će Vage s druge strane zbog potreba bližnjih zapostavljati sebe i svoj društveni život. Škorpioni bi trebali iskoristiti tjedan za rješavanje ljubavnih problema, a Strijelci su i dalje u izlascima i druženju, što će i samcima i zauzetima odvraćati misli od pravih problema.

Zaljubljeni Jarci imat će obilje razloga za zadovoljstvo i s partnerom će se odlično slagati. Vodenjaci bi ovaj tjedan mogli donijeti važne odluke - mnogi će se odvažiti na zajednički život, kupovinu stana ili će početi raditi na proširenju obitelji. Ribe oko sebe šire vedrinu i dobro raspoloženje.

Opširan Tjedni horoskop za svaki znak pročitajte ovdje