TJEDNI HOROSKOP

Jarci će ugađati sebi, a Djevice sve podrediti drugima

10.03.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Drugi tjedan ožujka donijet će nam lijepo, sunčano vrijeme i više temperature, no što su nam zvijezde zapisale? Nekima će Sunce donijeti uzbuđenja, a nekima probleme. Provjerite sve u novom tjednom horoskopu

Ovnovima će tjedan biti ispunjen izlascima i dobrim provodom dok Bikovi neće biti zadovoljni ljubavnom situacijom. Blizance očekuju uzbudljiva i pozitivna događaja u ljubavnom životu, a Rakovi će osjetiti želju skrasiti se i zasnovati obitelj.

Lavovi će za probleme u vezi kriviti partnera, a Djevicama će ovog tjedna zahtjevi djece i obitelji iscrpiti većinu energije. Vagama sve polazi za rukom i drugi im pomalo zavide na poslovnom uspjehu dok će Škorpioni tijekom radnog vremena biti nervozni i razdražljivi.


Strijelci koji su vezi osjećat će se zadovoljno i ispunjeno, a Jarci će ovaj tjedan bez ograničenja ugađati svojim željama. Vodenjaci će biti popularni u društvu i plijeniti pažnju privlačnim izgledom i smislom za humor. Ribe ne bi trebale prešućivati stvari koje im smetaju jer će tako narušiti skladne odnose.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte ovdje