PILAR DE ARCE

Ako i vi mislite da poderane traperice nisu prikladne za zrelije dame, ovaj stajling će vas natjerati da promijenite mišljenje

30.08.2021 u 12:49

Bionic
Reading

Pilar De Arce španjolska je influencerica čiji je profil omiljena destinacija za mnoge zaljubljenice u modu te uvijek iznova oduševljava svojim modnim izborima

Jedna od najpoznatijih pedeset plus influencerica Pilar De Arce ima rastuću vojsku sljedbenika na Instagramu, što nimalo ne čudi s obzirom na to bez puno problema slaže genijalne stajlinge jedan za drugim i sa skromnim budžetom.

Omiljena plus age modna ikona često nosi odjeću i iz svima dostupnih trgovina poput Zare, Manga ili Bershke, a njezini su outftiti uvijek detaljno osmišljeni.

Ova diplomantica povijesti umjetnosti i srednjovjekovne povijesti uvijek ostavlja bez daha svojim odličnim stilom, a kako je istaknula u jednom intervjuu, na njezin stav prema modi, ljepotu i načinu života općenito utjecala je majka jer je uvijek govorila: 'Kad žena krene starjeti, polako postaje nevidljiva.'

  • +15
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pilar se s time nikako ne slaže, a njezin je stil razigran, mladenački i tako poseban pa ne čudi da ima sve više pratitelja.

Vječna kombinacija bijele košulje i trapera nešto je što nikad neće biti out, a Pilar je na Instagramu pokazala kako ona nosi ovaj bezvremenski spoj.

Svojim modnim kombinacijama ova vitka brineta prkosi uvriježenim modnim pravilima koja se odnose na dame u zrelijim godinama. Upravo je svojim zadnjim lookom, koji uključuje i moderni destroyed jeans, dokazala da takve traperice odlično stoje i fashionisticama iznad 50.

Pilar je bez greške sparila ženstvenu bijelu košulju bez rukava s trendi 'poderanim' trapericama ravnih nogavica. Look kojem je teško pronaći manu zaokružila je efektnim srebrnim sandalama i sunčanim naočalama velikih okvira.