u zagrljaju s georgeom

Amal Clooney blista u neodoljivo chic izdanju: Ove sandale nose se u svim prigodama

31.08.2024 u 08:28

Bionic
Reading

Amal i George ponovno su djelovali beskrajno zaljubljeno i sretno, a za romantičnu vožnju gondolama lijepa odvjetnica birala je stajling koji nikome nije mogao promaknuti

Jedna od najuspješnijih i najinspirativnijih žena današnjice, Amal Clooney, posljednjih dana oduševljava javnost fantastičnim modnim izdanjima u Veneciji.

Posljednje je uočena u romantičnoj vožnji kanalima s Georgeom Clooneyem, uz kojeg je, kao i uvijek, blistala od sreće i zaljubljenosti.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Dojam je podigla i beskrajno ženstvena žuta mini haljini zavodljive 'puf' suknje i kroja koji je istaknuo njene vitke i nebeski visoke noge. Predivnu haljinu uskladila je sa slamnati šeširom i chic pletenim sandalama na platformu.

Pletene sandale za sve prigode

Otvorenih 'peep toe' prstiju, visoke platforme koja izdužuje siluetu, romantičnih vezica oko gležnja te uvijek poželjnog pletenog materijala - ovakve sandale zaista imaju sve potrebno da se nose iz sezone u sezonu, i to u svim prigodama. To ih čini savršenom investicijom, koju sigurno nećete požaliti, posebno jer ćete ih bez greške nositi i tijekom suhih jesenskih dana.

Koliko dobro izgledaju na nogama najbolje je pokazala 46-godišnja Amal prilikom izlaske iz gondole, nakon čega se u zagrljaju sa slavnim suprugom uputila u lokalni talijanski restoran.

Prelijepu odvjetnicu nekoliko dana ranije vidjeli smo u spektakularnom, glamuroznom stajlingu kada je na luksuznoj večeri nosila bijelu slip haljinu V-izreza.

  • +6
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia