u stilu 90-ih

Kao da je sišla s modne piste: Amal Clooney 'uhvaćena' u senzacionalnoj haljini

30.08.2024 u 12:15

Bionic
Reading

Danju je moćna i uspješna odvjetnica, no kada je riječ o večernjim izlascima Amal Clooney izgleda kai da je sišla s modne piste. Za noćni izlazak sa suprugom Georgeom Clooneyjem i prijateljima u sjevernoj Italiji, Amal je pokazala vrhunski glamur

George i Amal Clooney svoju privatnost vole držati daleko od očiju javnosti, no paparazzi su ih ipak uspjeli uloviti prilikom noćnog izlaska. Naime, baš kao i svake godine, Clooneyevi proteklih nekoliko tjedana provode u Italiji gdje uživaju na godišnjem ljetnom odmoru.

Stajling kao s modne piste 90-ih

Slavni par sada je snimljen u društvu izvršnog direktora Applea, Tima Cooka na jezeru Como. Holivudski par uočen je kako se pridružuje poduzetniku na ugodnoj večeri u hotelu s pet zvjezdica Villa Passalacqua. Nakon intimne večere u kultnom mjestu uz jezero, Clooneyjevi su ugostili Cooka u svojoj vili iz 18. stoljeća vrijednoj 100 milijuna dolara.

  • +6
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za tu prigodu 46-godišnja Amal odabrala je još jedan senzacionalan stajling te je izgledala kao da je upravo sišla s piste Tjedna mode u Milanu 90-ih. U delikatnoj bijeloj slip haljini s tankim i nježnim naramenicama Amal je izgledala nešto između mladenke zaljubljene u minimalizam i kultnog izgleda Kate Moss na vrhuncu karijere.

Haljina je imala V-izrez sprijeda, odvjetnica za ljudska prava haljinu koja je izgledala kao da klizi dopunila upadljivim naušnicama i debelim zlatnim narukvicama. Haljina maksi duljine istaknula je njezino vitko tijelo, a bila je savršeno uparena sa sandalama s otvorenim prstima. George je pak izgledao sjajno u elegantnom mornarsko plavom odijelu, nošenom uz djelomično raskopčanu košulju.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Slatki život u Italiji

Iako je njihova vila na jezeru Como možda pala u drugi plan otkako su kupili vinsko imanje vrijedno 8,3 milijuna dolara u srednjovjekovnom i zidinama ograđenom gradu Brignolesu na jugu Francuske, imanje u Italiji ostaje Georgeovo i Amalini omiljeno mjesto za odmor.

Vilu Oleandra George je kupio za 10 milijuna dolara još 2002. godine, a sada se procjenjuje da vrijedi deset puta više. Smješteno na rubu jezera Como, utočišta za bogate i slavne, imanje s 25 soba jedna je od najlegendarnijih kuća u tom području.

  • +10
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Imanje nudi pravi luksuz – vanjski bazen, teniske terene i veliku garažu za Georgeove starinske motocikle. Ovo imanje je također ima duboko sentimentalno značenjeza par jer su se na njemu upoznali. Zajednički prijatelj doveo je Amal na jednu od Georgeovih večera – a ostalo je povijest! Amalini i Georgeovi sedmogodišnji blizanci, Alexander i Ella, dolaze u Italiji svakog ljeta otkako su rođeni.