SVE JE ZASJENILA

Amal Clooney nikad nije izgledala bolje

27.10.2015 u 09:02

  • +5

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na premijeri novog filma Georgea Clooneyja, 'Our Brand Is Crisis', njegova atraktivna supruga, uspješna odvjetnica za ljudska prava, sve je zasjenila pojavivši se u haljini nježne boje breskve

Holivudska zvijezda George Clooney sve se manje bavi glumom, a sve više poslovima iza kamere, a u novom filmu koji je producirao glavne uloge imaju Sandra Bullock i Billy Bob Thonton. No zvijezda crvenog tepiha i ovoga puta bila je njegova supruga, zgodna odvjetnica libanonskog podrijetla Amal Clooney, a izgledala je sjajno u haljini nježne boje breskve koju potpisuje Roland Mouret. Elegantna haljinica od materijala koji se presijavao istaknula je njezine duge noge, ali i naglasila prekrasnu maslinastu put.

Amal je upotpunila look zlatnim stiletto štiklama i geometrijskom clutch torbicom sa zmijskim uzorkom. Svjež izgled postigla je decentnim make upom u prirodnim tonovima, a naglasak je bio na njezinoj sjajnoj crnoj kosi koja je padala u blagim valovima.


Modni odabiri lijepe gospođe Clooney uvijek su zanimljivi, a dokazala je već nebrojeno puta da ima zavidan ukus. Najčešće nosi odjeću s potpisom najluksuznijih modnih brendova, no zgodna odvjetnica ima nepogrešiv modni ukus i ne prati slijepo trendove, već je s vremenom izgradila svoj prepoznatljiv, elegantan, ali opet malo pomaknut stil.

Čak je i Clooney priznao da je, čim ju je upoznao, primijetio da ima odličan stil, ali i da odjeću koju nosi kupuje sama te da nema stilista.

'Amal je izgradila svoj ekscentričan, zabavan stil. Zbilja je fascinantno to kako se poigrava modom', s neskrivenim divljenjem govori Clooney o svojoj ženi.