vodeći nacionalni sajam namještaja

AMBIENTA 2024: Vrhunski izlagači, dizajnerski trendovi i inovacije

25.09.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Za tri tjedna, paviljoni Zagrebačkog velesajma postat će središte ponude namještaja i opreme, ispunjeni domaćim i inozemnim izlagačima koji će predstaviti najnovije proizvode i otkriti aktualne trendove u opremanju doma i životnog prostora.

Ambienta 2024, vodeći nacionalni sajam namještaja, dizajna interijera i opremanja prostora, održat će se od 17. do 20. listopada!

Top izlagači redefiniraju standarde opremanja

S ponosom najavljujemo povratak Meblo Tradea, koji se nakon 15 godina vraća na Ambientu u velikom stilu - Powered by Meblo Trade. Posjetitelji će imati priliku upoznati njihovu bogatu ponudu, s posebnim naglaskom na brendove Atlas i KARE. KARE, poznat po motu 'Joy of Living', majstorski kombinira estetski upečatljiv namještaj i ekscentrične dekorativne elemente poput nijednog drugog brenda.

Na Ambienti ćete također vidjeti proizvode renomiranih brendova poput Spin Valisa, Nord Produkta, Škerjanca, Il Leora, Rattan Sedije, Gastro-Stila, Beline, Concept Linea, Domprojekta, IKS Fenster, Interijera Colora, Interijera Sabljo, Lokve, T.C. Požgaja, Weninoxa, Style Doora, Top2Floora, Tvornice tekstila Trgovišće, Wespa Spacesa, Duma Storea, Top Door interijera, Partasa, Studija Element i Infitouta, čiji inovativni pristupi oduševljavaju kupce diljem svijeta.

„Vraćamo se na Zagrebački velesajam nakon više od 15 godina jer vjerujemo da je Ambienta idealna prilika za ponovno povezivanje s našim dugogodišnjim partnerima i kupcima. Ovaj sajam prepoznajemo kao važnu platformu za predstavljanje novih trendova i inovacija u industriji, te želimo pokazati kako Meblo Trade kroz svoju bogatu tradiciju i suvremeni pristup nastavlja oblikovati prostor u kojem živimo.“ - Nikolina Pavlović, direktorica prodaje Meblo Trade

„Spin Valis ulaže značajna sredstva u nove tehnologije, znanja i ekološku održivost, a Ambientu prepoznajemo kao idealnog partnera za prezentaciju naših visokokvalitetnih proizvoda od drva. Ambienta nam pruža platformu za umrežavanje i predstavljanje inovacija širokoj publici, istovremeno jačajući našu prisutnost na tržištu.“ - Endi Colić, voditelj prodaje Spin Valis

Jedna ulaznica za dva vrhunska događanja

Ove godine, Ambienta izlazi iz okvira sajma uz inovativni projekt Ambienta&Muzeji, u suradnji s Galerijom Klovićevi dvori, Muzejom suvremene umjetnosti i Etnografskim muzejom. Izložbeni prostori brendova Meblo i Il Leor bit će postavljeni u muzejske foajee, dok će se u Etnografskom muzeju prikazivati dokumentarni film o Zagrebačkom velesajmu iz serijala „Moderna vremena“.

Nove atrakcije – umjetnost i ekskluzivne izložbe

Uz izložbu „100 slikara 21. stoljeća“ koja po prvi put donosi privatnu kolekciju slika velikog formata, Ambienta će predstaviti i izložbu "Zagrebački velesajam 1956.-1961.", koja istražuje razvoj Zagreba kroz prizmu privrede, politike i društva tog vremena.

Ambienta uživa snažnu podršku Ministarstva poljoprivrede, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i Hrvatskih šuma, što dodatno potvrđuje njezin značaj za industriju i zajednicu.

U istom terminu održat će se jedan od najvećih sajmova kulture građenja i održivog razvoja u regiji na kojem izlažu vodeći proizvođači i dobavljači opreme, materijala i rješenja u arhitekturi i graditeljstvu – ArhiBau.

Velika nagradna igra – opremite svoj dom!

Za sve posjetitelje s kupljenom ulaznicom pripremili smo nagradnu igru s atraktivnim nagradama, a glavna nagrada je opremanje doma u Meblu u vrijednosti od 7.000 eura. Ne propustite priliku sudjelovati na jedinom nacionalnom sajmu namještaja – dobrodošli na Ambientu 2024!