HUMANITARKA IZ SNOVA

Ana Rucner u toplesu pokazala seksi guzu!

02.07.2013 u 12:30

Bionic
Reading

Ana Rucner jako dobro zna spojiti ugodno s korisnim, pa kada domaćine, ali i turiste Dubrovnika ne uveseljava svojom glazbom, uživa u suncu i moru

Nakon što nam je prošloga ljeta pokazala savršenu liniju kada je na plažama Dubaija pozirala u bikiniju, zgodna violončelistica Ana Rucner i ove godine spremna je za ljetne radosti.

Ana radi punom parom, ali predah od posla itekako zna iskoristiti. Tako je u kratkoj dnevnoj pauzi između dva koncerta u Dubrovniku otputovala do Hvara, daleko od očiju svih znatiželjnika, i uživala u društvu bliskih osoba.

Očito se nije ustručavala skinuti u toples i rashladiti u osvježavajućem moru, a pritom pokazati savršeno isklesano tijelo. Iako nam je teška srca ustupila ovu fotografiju, njezini mnogobrojni fanovi zasigurno će biti oduševljeni seksi guzom i zapanjujućom pozom atraktivne glazbenice.

Nakon kupanja Ana je subotnju večer provela radno, na drugoj večeri Festivala 'Ana u Gradu', gdje je u Kneževu dvoru održala humanitarni koncert 'Mojih 5 minuta', zajedno s djecom dječjeg doma Maslina kojima je namijenjen sav prihod od ulazinica.