SPORTIVO KRPICE

Anamarija Asanović pokazala seksi sportski đir

11.03.2014 u 14:02

Proljeće 2014: Anamarija Asanović i Vesna Jelić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Dizajnerica Anamarija Asanović koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić i zajedno su osmislile sportski modni brend 82 SCORE 88

S obzirom da obje potječu iz sportskih obitelji, Anamarija Asanović iz nogometne, a Vesna Jelić iz odbojkaške, oduvijek su bile okružene sportom i zavoljele sve u vezi s njim. I jednu i drugu životni putovi odveli su u Instanbul gdje su se preko zajedničkih prijatelja upoznale i jedan sudbonosni odlazak na košarkašku utakmicu iznjedrio je kod njih ideju koja se danas razvija u pravu sportsko-modnu priču. Brend 82 SCORE 88 namijenjen je košarkašima, sportašima, bilo profesionalnim bilo amaterskim, i svim drugim ljudima koji teže sportskom - casual stilu.

Ime 82 SCORE 88 proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu, nekada dobiješ, a nekada izgubiš. Imenu su dodali godine rođenja i tako je nastao brend 82 SCORE 88.

Prva mini linija donosi sportske majice, hoodie s kapuljačama na patent ili bez, a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo brenda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama.

Brand 82 SCORE 88 osim u Turskoj dostupan je i u Hrvatskoj, u splitskom concept store ID, kao i putem 82 SCORE 88 društvenih mreža.