vidljiva promjena

Angelina Jolie okreće novu stranicu u životu, a s novom frizurom izgleda bolje no ikada

24.10.2024 u 10:11

Bionic
Reading

Holivudska ikona Angelina Jolie vratila se u SAD iz Londona. Za svoje prvo pojavljivanje u LA-u slavna glumica pokazala je upečatljivu transformaciju, još istaknutije plavu kosu uparenu s besprijekornim moćnim odijelom

Jednostavnost i minimalizma su ultimativni luksuz, a Angelina Jolie svojim posljednjim pojavljivanjem u Los Angelesu pokazala je kako je tu umjetnost u potpunosti svladala.

Privukla pažnju u Los Angelesu

Dobitnica Oscara privukla je pozornost dramatično svjetlijom plavom kosom, koja je savršeno nadopunila njezin oštri, stručno krojeni stajling sastavljen od tamnog odijela s hlačama.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABA / Shutterstock Editorial / Pixelformula / Pixelformula / Zeppelin / Avalon / Pixelformula / Sipa Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Angelina u posljednje vrijeme medijske stupce podjednako puni komplimentima i pozitivnim kritikama na račun njezine uloge u filmu 'Maria Callas', besprijekornim modnim stajlinzima i novostima o ljubavnoj vezi s reperom Akalom. Gdje god se pojavi slavna glumica privlači pažnju, a njezin dolazak u Los Angeles otkrio je promjenu u njezinom izgledu.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nova frizura

Naime, Angelina, do nedavno brineta, sa svjetlijim pramenovima kose počela se eksperimentirati još prošlog proljeća. Njezina promjena izgleda naišla je na brojne komplimente, a glumica je sada otišla korak dalje. U Londonu je pokazala svoju dugu smeđu kosu prošaranu plavim pramenovima, a LA-u je osvanula s praktički potpuno plavom kosom. I moramo priznati, izgleda bolje no ikad.

Novu frizuru slijedio je i poslovni chic looke bio je podignut elegantnim čizmama i velikim dizajnerskim sunčanim naočalama, a ovim stajlingom Angelina je pokazala kako izgledati moćno zadržavajući sofisticiranost. Suptilni dodiri ženstvenosti, od njezine blijedoružičaste manikure do ružičastog ruža za usne, omekšali su pomalo strogu siluetu, stvarajući majstorsku ravnotežu snage i elegancije. Ova svježa transformacija vrlo lako signalizira novo poglavlje u Angelininom životu, kako stilskom tako i ljubavnom.