tako chic

Angelina Jolie ima najljepše kapute, ali zbog ove pelerine svi padaju u drugi plan

21.10.2024 u 13:56

Bionic
Reading

Angelina Jolie ponijela je svoj prepoznatljiv stil skromnog luksuza u Londonu gdje je stigla povodom panel rasprave o svom novom filmu Maria

Slavna Angelina Jolie nedavno je medijske stupce ispunila viješću kako više solo. Naime, od nedavno je u vezi s reperom Akalom. Međutim, na ovom događaju u Londonu svestranom Britancu nije bilo ni traga, no zato je Angelina pokazala stajling vrijedan pažnje.

Glamur u jesenskom stilu

Oskarovka je za svoj nastup odabrala crno-sivu kariranu pelerinu do koljena koju je nosila preko crne suknje i crnih čizama na visoku petu. Dočaravši jesenji glamur u punom sjaju glumica, koja u biografskom filmu glumi opernu pjevačicu Mariju Callas, izgledala je veličanstveno u Ham Yard hotelu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Chic stajling

Angelinin lepršavi odjevni predmet u službi kaputa isticao se volumioznim dizajnom i nabranom crno-sivo kariranom tkaninom, poseban detalj bilo je vezanje s prednje strane u stilu kravate. Slavna 49-godišnjakinja glumica kombinirala chic pelereninu s crnom pencil suknjom i prozirnim krem ​​topom.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ljubiteljica kaputa

Inače je Angelina poznata kao velika ljubiteljica kaputa, u svom ormaru ima čitav niz predivnih Max Marnih dizajna, ali i chic balonera. Nema sumnje, Angelina za svaku prigodu ima savršen kaput, a ova pelerina je komad koji spašava baš svaku jesensku kombinaciju.