modno su se uskladili

Angelina Jolie zabljesnula u Londonu: Pojavio se i reper za kojeg se priča da joj je dečko

20.10.2024 u 09:13

Bionic
Reading

Slavna glumica zabljesnula je u crnom smokingu s potpisom Dolce & Gabbane na londonskoj promociji svog novog filma 'Maria' koji prati život operne dive Marije Callas. Podršku joj je i ovoga puta pružio novi dečko, reper Akala

Angelina Jolie prethodno je potaklnula glasine da je u vezi s britanskim reperom kad su skupa viđeni na premijeri njezinog filma na filmskom festivalu u Veneciji u kolovozu ove godine, no izvori su takva nagađanja odmah demantirali i tvrdili da su samo prijatelji, navodi DailyMail.

Ovoga su se puta oboje odlučili za crne modne kombinacije. Jolie je utjelovila je glamur u crnom smokingu s potpisom Dolce & Gabbane i pri tom izgledala nevjerojatno chic, a njezin navodni partner, Akala, također se pojavio u odijelu.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Više puta su 'uhvaćeni' skupa

U vrijeme Venecijanskog filmskog festivala, In Touch je objavio da se Angelina privatno viđa s Akalom 'više od godinu dana'. Glasine su prvi put počele kada se Akala pridružio Jolie i njezinim kćerima Zahari (19) i Shiloh (18) na Jamajci u svibnju prošle godine. Šest mjeseci kasnije uživali su u zajedničkoj večeri u Milanu.

POSLJEDICE SU TU

Prvi izlazak Paxa nakon nesreće: S Angelinom snimljen u gradu, a jedan detalj otkrio je sve

Pogledaj galeriju

Imaju slične interese

Akala, odnosno Kingsley James McLean Daley, karijeru je započeo kao reper, a onda se okrenuo političkom aktivizmu. 'Dijele istu strast kada su u pitanju društveni i humanitarni ciljevi', tvrdio je ranije izvor. Odrastao je u umjetničkoj obitelji te je od ranog djetinjstva bio izložen kazalištu i glazbi. Njegova starija sestra je poznata pjevačica i reperica Ms. Dynamite.

Iza njega su pet studijskih albuma, a 2006. proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na MOBO Awards. Uz to, uvršten je na UK Powerlist 2021. za 100 najutjecajnijih tamnoputih Britanaca. Prvu knjigu, 'Domoroci: Rasa i klasa u ruševinama Carstva', objavio je 2018. godine.