velika podrška

Svi bruje o novom dečku Angeline Jolie, a sad ga je objavila i na Instagramu

02.10.2024 u 09:18

Bionic
Reading

Nova fotografija Akale u društvu popularne glumice svjedoči da je reper postao velik i važan dio njezinog života. Ovaj put pridružio joj se u njezinom prostoru u New Yorku, gdje je održala intervju s pjesnikom

Dugo je bila single, a sada svi pričaju o njezinoj novoj ljubavi... Angelina Jolie Venecijom je nedavno prošetala s poznatim reperom, no o navodnoj vezi oboje još uvijek šute. Na Instagramu je sada osvanula fotografija koja pokazuje koliku podršku glumica vidi u navodnom partneru, a svi se pitaju je li to potvrda njihove veze.

Tijekom vikenda u Atelieru Jolie održana je zabava, a Jolie se našla u ulozi moderatorice koja je intervjuirala pjesnika Mustafu. Događaj je okupio velik broj zainteresiranika, a među njima i Zoe Kravitz koja se također našla na jednoj objavljenoj fotografiji.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Akala je velika podrška Angelini

Veći interes od Zoe Kravitz ipak je privukao Akala koji na fotografiji zamišljeno sluša razgovor između Jolie i ugošćenog Mustafe.

Kako prenose strani mediji, glumica se s Akalom privatno viđa već više od godinu dana, a glasine su prvi put počele kada se Akala pridružio Jolie i njezinim kćerima Zahari i Shiloh na književnom festivalu Calabash na Jamajci u svibnju prošle godine.

Da je Akala već blizak i s ostalom djecom popularne glumice, pokazao je i trenutak snimljen na Filmskom festivalu u New Yorku. Na snimljenoj fotografiji reper je snimljen u zagrljaju s Paxom, potez koji je u glumici izazvao osjećaje sreće i ponosa.

Glasine o romansi s Akalom rasplamsale su se kada je par viđen kako izlazi iz njezinog hotela u Italiji tijekom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji u kolovozu kada je glumica stigla kako bi premijerno prikazala svoj film 'Maria'.

Tko je Akala?

Kingsley James McLean Daley poznatiji je kao Akala, a opisuje ga se kao svestranog umjetnika, povjesničara, pjesnika, novinara, repera te velikog ljubitelja umjetnosti, posebice kazališta.

Godine 2006. proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na MOBO Awards, a uvršten je i na UK Powerlist 2021. za 100 najutjecajnijih crnih Britanaca.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia